Gemeenteprojecten

Freelance medewerker archief

Geplaatst 1 mrt. 2021
Project ID: YIS000483
Plaats
Bladel
Duur
9 maanden
(14 mrt. 2021 - 30 dec. 2021)
Uren/week
28 hrs/week
Tarief
33 - 45 €/hr

Help jij graag anderen?

Ben jij zorgvuldig en nauwkeurig?

Heb je een brede interesse en vind jij ordenen leuk?

 

Dan zoekt de gemeente Bladel jou!

Wij zoeken tijdelijke ondersteuning voor archiefwerkzaamheden.

 

Kruip in de huid van…

Als archiefmedewerker doe jealle voorkomende archiefwerkzaamheden. Je bent een groot deel van de dag bezig met dossiervorming en -ordening. Je zorgt voor het ordenen, opbergen, afvoeren en vernietigen van archiefstukken. Je registreert ingekomen stukken en dossiers. Dienstverlening is ook onderdeel van jouw taak. Je verstrekt informatie uit het archief aan collega’s en burgers en je ondersteunt je collega’s bij het vormen van werkarchieven. Verder heb je een rol bij de kwaliteitsbewaking en controlewerkzaamheden voor het digitale archief. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit met betrekking tot het digitaliseren van archiefstukken en je denkt mee over de inrichting van het digitale archief.

 

Een medewerker aan het woord…

‘’Ik heb een veelzijdige en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, in een gezellig team met betrokken collega’s die zich, met heel verschillende achtergronden, allemaal graag inzetten voor een goede dienstverlening. Naast de prettige collegiale sfeer is het leuke van de functie de combinatie van analoog en digitaal, en dat je je kunt blijven ontwikkelen.’’

 

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd. Je kunt hier zijn wie je bent.

 

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team IPB. IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Het team zorgt onder andere voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis.

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—       MBO+ werk- en denkniveau;

—       Je hebt de opleiding SOD I en SOD II afgerond;

—       Ervaring met genoemde werkzaamheden bij een gemeente of provincie;

—       Klant- en servicegericht;

—       Zorgvuldig en nauwkeurig;

—       In staat om zelfstandig te werken en te organiseren;

—       Kan logisch nadenken en beredeneren

—       Goede mondelinge communicatieve vaardigheden;

—       Affiniteit met geautomatiseerde systemen.

 

Sollicitatie deadline is donderdag 4 maart om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten