Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance verkeerskundige (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2024
Project ID: YIS 9154964
Plaats
Nieuwerkerk aan den IJssel
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 9 okt. 2024
Tarief
74 - 84 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 apr. 2024 16:00

Startdatum; zsm

Duur van de opdracht: 31-12-2024

Aantal uur per week: 24-32

Max tarief €83,50

Deadline voor het aanbieden van kandidaten: nvt passende kandidaten worden na het aanbieden zsm voorgedragen.

Gemeente Zuidplas

Standplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

-Indien je mag starten, wordt er een Pre employment screening uitgevoerd. De kosten (€ 17,-)worden aan je doorbelast. Let wel, kosten van VOG komen hier nog bovenop.

-Je dient te beschikken over eigen telefoon en laptop.



Voor ons cluster IBOR (ingenieursbureau en Beheer Openbare Ruimte) zoeken wij een ervaren en leergierige Verkeerskundige (m/v) die het leuk vindt om zijn of haar kennis te delen en te blijven leren van collega’s.

 

Je gaat het als Verkeerskundige bij ons naar je zin hebben als je houdt van afwisseling en staat voor je adviezen. Je geniet van een goede inhoudelijke discussie maar bent niet koppig; je staat ook open voor de meningen en belangen van anderen en hebt oog voor emoties. Je bent in staat een goede belangenafweging te maken en durft ook vervelende knopen door te hakken. Je adviezen zijn helder en ook voor niet-Verkeerskundigen te begrijpen.

 

Door je open houding en luisterend oor kunnen mensen je gemakkelijk benaderen en kunnen zij bij jou terecht met hun, al dan niet terechte, zorgen en vragen. De vragen van onze inwoners neem je serieus en je neemt de tijd om onderzoek te doen en een duidelijk antwoord te geven/schrijven. Tegelijk ben je duidelijk (nee is ook een antwoord) en correct.

 

Lekker afwisselend

Als Verkeerskundige binnen het cluster IBOR ben je het ene moment lid van een projectgroep en denk je mee over het wenselijke profiel van een weg bij aanleg of reconstructie. Ook toets je plannen, bijvoorbeeld voor een nieuwe woonwijk, supermarkt of camping op zaken als parkeren, ontsluiting en verkeersveiligheid. Door jouw kennis en ervaring weet je waar je op moet letten in de ontwerpfase om  problemen in de toekomst te voorkomen (denk aan het (brom)fietsen over de stoep).

Een ander moment ben je tijdens een bewonersavond het gezicht van ons cluster en gemeente of verdedig je het belang van een verkeersbesluit bij de Commissie Bezwaarschriften.

 

Als lid van ons team neem je deel aan ons periodieke verkeersoverleg en ook tijdens het Vakgroepoverleg met onze Verkeerskundige collega’s van het cluster Ruimtelijk Beleid draag je graag je steentje bij. Je denkt mee over ons beleid en geeft feedback vanuit de praktijk; welk beleid werkt en wat niet? Op welke vlakken missen we nog beleid of is het huidige beleid verouderd?

 

Waarom Zuidplas?

De gemeente Zuidplas is een groeiende gemeente waar veel kennis en kunde al aanwezig is. De gemeente Zuidplas kent een open cultuur waarbij er veel samenwerking is tussen de Verkeerskundigen van het cluster IBOR (3 personen) en het cluster Ruimtelijk Beleid (3 personen) en tussen de andere vakdisciplines. Er heerst een ontspannen sfeer waarbij samenwerking centraal staat; we houden van korte lijntjes en persoonlijk contact. De komende jaren staan er genoeg projecten op stapel waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen.

 

Onze organisatie staat open voor ideeën en suggesties en wij moedigen iedereen aan mee te denken over de vraag wat we beter kunnen doen.

Je neemt mee:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Verkeerskunde en je hebt een HBO werk en denk niveau;

  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en communicatieve capaciteiten;

  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring bij een gemeentelijke organisatie.

  • Kennis van projectmatig werken is een pré

  • Kennis van tijdelijke verkeersmaatregelen;

  • Kennis van verkeersborden (plaatsingsvoorschriften etc)

  • Juridische kennis hebt van relevante wet- en regelgeving.

  • Ervaring met het begeleiden van minder ervaren collega’s.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten