BIZOB

Freelance coördinator openbare ruimte 28-36 uur (zzp)

Geplaatst 29 apr. 2024
Project ID: YIS 9156523
Plaats
Sint-Michielsgestel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 15 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 mei 2024 14:00

Start: 13-5-2024

Eind: 15-11-2024 (verlenging mogelijk)

Uren: 28-36 uur

Schaal: 10

Senioriteitsniveau: senior

Reden: gemeente is bezig met een nieuwe inrichting waardoor er een rol als coördinator gevraagd gaat worden op de afdeling

Thuiswerken is niet toegestaan, bij hoge uitzondering 1x in de twee weken een halve dag. Maar in principe wordt er volledige aanwezigheid verwacht.

Ervaring bij een gemeente is een vereiste, evenals één van de specialisme die bij de beschrijving staan. Ook ervaring in P&C cyclus is belangrijk om terug te zien in het profiel.

Richtlijn tarief volgens tarievenboek is €83,50,-

Gemeenschappelijke regeling samenwerking Boxtel-Sint Michielsgestel

Standplaats: Sint-Michielsgestel



Coördinator Openbare Ruimte

 De teams Inrichting Verkeer & Reiniging, Beheer & Uitvoering en Wijkbeheer beheren samen de openbare ruimte van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Dat doen we met aanleg- en onderhoudsmaatregelen en door te werken met beleids- en beheerplannen.

 

Je wordt omgeven door vakmensen met ieder zijn eigen specialisme. De vakgroepen zijn georganiseerd in clusters, waaronder Wegbeheer, Groen, Afval & Reiniging, Water & Riolering, Mobiliteit, Programmeren.

 

Jij en de functie:

Het bedienen van twee gemeenten zorgt voor uitdaging en dat ga jij als spelverdeler niet uit de weg! Te midden van alle dagelijkse werkzaamheden rondom het beheer en de inrichting van de openbare ruimte zorg jij dat alles gesmeerd loopt:

 

·        Je stuurt, bewaakt en organiseert het hoofdproces Beheer Openbare Ruimte. Je bent bekend met beleidsplannen, uitvoeringplannen en meerjarenonderhoudsplannen en begrijpt de financiële aspecten goed.

·        Je bent een gewichtig gesprekspartner bij het opstellen van beleid en de beleidsvertaling. Daarbij heb je oog voor uiteenlopende beheerdisciplines. Daarom kan je ook invulling geven als een vraagstuk om escalatie vraagt.

·        Je neemt het voortouw. Daarvoor heb je nauw contact met de vakgerichte beleidsadviseurs en beheerders.

·        Je levert een bijdrage aan de P&C-cyclus van de gemeenten en ben je sparringpartner voor vele collega’s, het management en bestuurders.

·        Je hebt ruime ervaring opgedaan in een gemeentelijke organisatie.

·        Je bent bekend met projectmatig werken.

·        Je werkt graag in een organisatie die in ontwikkeling is.

 

 

Coördineren doe je niet alleen:

Samen met ervaren collega’s en twee teammanagers geef je sturing aan de teams openbare ruimte. Zoals de programmabeheerder openbare ruimte: hij stuurt, bewaakt en organiseert de processen van de integrale investeringen in de openbare ruimte. Ook aan de vakgroepen Mobiliteit en Water & Riolering is een coördinator toegewezen. We zoeken versterking in de aansturing van de diverse vakgroepen. De toebedeling van vakgroepen aan een medewerker met coördinerende taken is niet in beton gegoten, maar maatwerk op basis van ervaring en persoonlijke voorkeur.

 

 Het team

Je werkt dagelijks met teams die samen de openbare ruimte van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel beheren. Je thuisbasis is het cluster Verkeer van het Team Inrichting Verkeer en Reiniging. Je rapporteert aan deze teamleider. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten