Gemeenteprojecten

Freelance teamleider Publiekszaken en Dienstverlening

Geplaatst 2 mrt. 2021
Project ID: YIS000491
Plaats
Deurne
Duur
3 maanden
(14 mrt. 2021 - 18 jun. 2021)
Uren/week
32 hrs/week
Tarief
70 - 85 €/hr

Jij geeft als teamleider Publiekszaken en dienstverlening leiding aan de medewerkers Publiekszaken, bodes, facilitair medewerker en het secretariaat. Jij weet daarbij als geen ander sturing te geven aan jouw team om de afdelingsdoelstellingen te behalen. Daarbij vertaal je de afdelingsbrede opgaven naar opgaven en uitwerkingsopdrachten voor het team. Prioriteiten stellen en focus aanbrengen is voor jou geen probleem.


Jij snapt wat ontzorgen is, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. En als dit vraagt om het opnieuw vormgeven van de cultuur of het gedrag binnen het team, dan is dat voor jou geen probleem! Merk je daarbij dat ontwikkeling nodig is binnen het team? Dan weet jij goed te duiden waar die ontwikkelbehoefte ligt en gaat daar mee aan de slag. Het inspireren van jouw team, dat is waar je blij van wordt. Je doet dit altijd vanuit de organisatievisie. Jij bent immers cultuurdrager van de organisatie!


Jij bent iemand die staat voor het realiseren van resultaten van jouw team en je medewerkers dat bestaat uit ca. 30 medewerkers. Daarbij neem jij de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zaken die opgeleverd worden door jouw team. Daarnaast ben jij als teamleider het gezicht naar buiten voor de afdeling Publiekszaken en dienstverlening. Binnen deze rol weet jij de verbinding te leggen tussen jouw afdeling en andere afdelingen. Ook wanneer er situaties zijn die niet binnen het team opgelost kunnen worden, ben jij de aangewezen persoon om hier opvolging aan te geven.

 

Wat neem je mee als Teamleider Publiekszaken en dienstverlening

-     Minimaal HBO werk- en denkniveau

-     3 – 5 jaar ervaring met leidinggeven binnen een dienstverlenende omgeving

-     Situationeel leiderschap waarbij de kracht van de medewerkers het uitgangspunt is

-     Je weet medewerkers op een natuurlijke manier mee te krijgen in de verschillende ontwikkelingen

-     Je bent een teamplayer, waarbij je de samenwerking opzoekt met collega teamleiders, medewerkers en overige relaties

-     Goede communicatieve vaardigheden waarbij je een goede en overtuigende gesprekspartner bent.

-     Je neemt op een overtuigende manier beslissingen en bent ook normstellend waarbij je jouw rug recht houdt als dat nodig is.

 

Pas jij binnen onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.  

 

Wie de gemeente Deurne is?

Deurne, een bruisende gemeente in Brainport Eindhoven met grote ambities. Deurne heeft een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen, een gevarieerd landelijk gebied en levendige kerkdorpen met elk een eigen karakter. Met de blik naar buiten stimuleren we duurzame, toekomstgerichte oplossingen en bieden we ruimte voor innovatie. Samen denken we groot, als het bijvoorbeeld gaat om huisvesting voor iedereen en om de samenwerking binnen Brainport Eindhoven en Greenport. Soms is het ook belangrijk om “klein" te denken, als het gaat om maatwerk leveren zoals in de zorg. Wij zijn een gemeente die dicht bij de inwoner staat. Samen met inwoners en nieuwe collega’s willen wij zorgen voor een toekomstbestendig Deurne. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

 

Periode van inhuur

-     Periode 3 maanden met eventueel verlenging.

 

In deze rol is aanwezigheid op locatie vereist, 1 keer per 2 weken zal de teamleider op maandag van 09.00 tot 19.00 uur aanwezig moeten zijn. De overige uren zullen in overleg worden afgestemd.


Sollicitatie deadline is vrijdag 5 maart om 13:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten