Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance raadsadviseur/plaatsvervangend griffier (zzp)

Geplaatst 30 nov. 2022
Project ID: YIS 9124631
Plaats
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 dec. 2022 13:00

Startdatum 1-1-2023

Einddatum 31-8-2023

32 uur, schaal 10

Richttarief 70,50, geen knockout

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Mijngemeentedichtbij is op zoek naar een raadsadviseur/plaatsvervangend griffier die kan ondersteunen en adviseren in politiek-bestuurlijke processen, onder verantwoordelijkheid van de griffier. Het voorbereiden, bijwonen en uitwerken van het Raadsplein is een belangrijk onderdeel van de functie. Tevens het organiseren en bijwonen van informatierondes van de raad. Verder kunnen zich juridische klussen voordoen (het opstellen/aanpassen van verordeningen). Een speciaal aandachtsgebied is financiën, b.v. de Auditcommissie. Ook is deze functionaris de secretaris van de Rekenkamercommissie. Er loopt momenteel een groot onderzoek, waarvan de begeleiding de nodige tijd zal vergen.

Tot slot is deze functionaris ook de plaatsvervangend griffier, dus moet de griffier kunnen vervangen indien noodzakelijk.

Op de griffie is verder een griffiemedewerkster actief, die ondersteunt in organisatorische- plannings- en secretariële zaken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten