Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider regionaal traineeprogramma (zzp)

Geplaatst 26 jan. 2024
Project ID: YIS 9148895
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 26 jul. 2024
Tarief
75 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 feb. 2024 12:00

Reden inhuur: Oppakken project rondom nieuw traineeprogramma

Aantal uren: 24 uur per week.

Startdatum: zsm

Duur voor nu: tot oktober 2024

In deze rol is hybride werken mogelijk. Zowel thuis als op kantoor

Richttarief: All-in uurtarief conform schaal 10/11 n.a.v. ervaring en geschiktheid (€78,- schaal 10, €90 schaal 11).



Voor onze nieuw op te zetten regionaal traineeprogramma voor de overheid binnen Smart Delta Drechtsteden zijn wij op zoek naar een projectleider voor circa 24 uur per week tot oktober 2024.

De afdeling HR (onderdeel van de gemeente Dordrecht) levert aan zeven Drechtstedengemeenten (Dordrecht, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht en Alblasserdam) en drie gemeenschappelijke regelingen (Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ, de Sociale Dienst Drechtsteden en de Omgevingsdienst ZHZ).


Waar kom je te werken?

Je gaat tijdelijk aan de slag bij de gemeente Dordrecht en werkt binnen de afdeling Human Resources & Finance. De afdeling is onderdeel van de Servicegemeente. De gehele afdeling telt ca. 50 medewerkers. Wij zijn de experts voor alle HR-vraagstukken binnen ons netwerk, of het nu gaat om de salarisadministratie, recruitment of organisatieontwikkeling bij de organisaties. Wij denken mee, voeren uit en bieden maatwerk. We werken integraal en verbinden kennis en mensen binnen de organisaties van de Drechtsteden. Hiermee dragen wij bij aan het sterker maken van de organisaties binnen onze regio. 


Wat ga je doen?

  • Je gaat aan de slag met de uitwerking van een projectplan voor de start in september van circa 14 tot 16 trainees. Deze trainees treden in dienst van de gemeente Dordrecht en worden 3x uitgewisseld binnen de publieke sector in de regio.

  • Je werkt o.a. samen met adviseurs W&S, Leren en Ontwikkelen, HR adviseurs en organisatieadviseurs.

  • In de afgelopen periode zijn er voorbereidingen getroffen en beelden opgehaald die als input dienen voor het definitieve plan. Ook zijn er contacten gelegd met externe partijen die hierin graag willen samenwerken. Aan jou de taak om met alle input een gedragen ontwerp en projectplanning te maken en te realiseren. En hiermee de basis te leggen voor de nieuwe opzet van ons regionaal traineeprogramma. Hierbij hoort ook de werving en selectie te coördineren (met team Recruitment) en alle andere voorbereidingen die nodig zijn om in september een nieuwe groep talenten te laten starten. Na de start wordt het programma overgedragen aan een vaste programmacoördinator.

  • Diversiteit en inclusie vinden wij als organisatie natuurlijk belangrijk en willen wij graag in het traineeprogramma onderstrepen.

  • Doelgroep programma à mensen met kennis van/ max paar jaar werkervaring op gebied van financieel, ruimtelijk, sociaal, ICT-data, juridisch domein met relevante HBO/WO diploma

  • Contact met opdrachtgever/ stuurgroep.

Wat neem je mee?

  • Een HBO diploma.

  • Ervaring met projectmanagement, met opzet van ontwikkelprogramma's en met de doelgroep zijn vereist.

  • Ervaring binnen de publieke sector is een pre.

  • Flexibel, stressbestendig, gericht op samenwerken, weet draagvlak te creëren, omgaan met verschillende belangen, organisatie-sensitief.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten