Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Proceduremedewerker (ZZP)

Posted Jul 25, 2022
Project ID: YIS 9118451
Location
'S-Hertogenbosch , Noord-Brabant
Duration
7 maanden
(Sep 1, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 29, 2022 12:00 PM

startdatum 1-9-2022

einddatum 31-3-2022

schaal 5

36 uur 5 maal en 1 maal 28 uur per week

 

Wat ga je bij ons doen?

De werkzaamheden zijn in hoofdzaak het beoordelen en verwerken van de inkomende opdrachten met bijbehorende informatie van onze opdrachtgevers en het verzorgen van de procedurele afhandeling van de procedures. De opdrachten hebben vooral betrekking op vergunningverlening, toezicht en handhaving, juridische en andere specialistische zaken, zoals bodem, geluid, luchtkwaliteit, etc.  

 

Je voert daarvoor onder andere de onderstaande taken uit:

  • Aanmaken van nieuwe zaakdossiers;
  • Registreren van binnenkomende stukken en deze koppelen aan een nieuwe of bestaande zaak;
  • Controleren en verzenden van uitgaande stukken aan opdrachtgevers;
  • Controleren en bewerken van metadata op zaak- en documentniveau en zorgen voor een consistente registratie in het zaaksysteem (Decos JOIN) en de vakspecifieke applicatie (Suite4Omgevingsdiensten).
  • Beoordelen van inkomende en uitgaande informatie op (van toepassing zijnde) relevante wet- en regelgeving;
  • Zorgdragen voor officiële publicaties;
  • Bewaken van de kwaliteit en overzicht van registraties (documenten en dossiers) en gegevens;
  • Signaleren van knelpunten en kansen in de werkwijze, procedures, verantwoording en dossiervorming en verbeteringen doorvoeren.
  • Werken in Excelbestanden/Wordbestanden

 

Functie-eisen:

De wereld om ons heen verandert continu door bijvoorbeeld verdergaande automatisering en digitalisering, maar ook door ontwikkelingen in wet- en regelgeving. We zoeken daarom medewerkers die met deze ontwikkelingen willen blijven meebewegen en de veranderingen steeds als nieuwe uitdagingen zien. We verwachten daarom van jou dat je leergierig en flexibel bent.

 

Nauwkeurig zijn en onder tijdsdruk kunnen werken is een vereiste. De informatie die jij verwerkt is immers cruciaal voor de juiste en tijdige uitvoering en verantwoording van ons werk. Je vindt snel je weg in onze informatiesystemen en vindt het belangrijk dat de data/informatie correct is. Je maakt processen en procedures je snel eigen.

Goed gevoel bij werken bij de overheid / ODBN, goede ervaring met Office en goed beeld van werken met andere systemen waarbij informatie opgehaald, gecombineerd en geduid moet worden. 

administratief-juridische achtergrond is wenselijk.

Similar projects

+ Search all projects