Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker HR / personeelsadministratie (zzp)

Posted Oct 10, 2022
Project ID: YIS 9121927
Location
Bladel, Noord-Brabant
Hours/week
24 hrs/week
Timeline
5 months
Starts: Oct 17, 2022
Ends: Mar 31, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 13, 2022 4:00 PM

Startdatum: 17-10-2022

Einddatum: 31-03-2023

Schaal 8

Senioriteits niveau: medior

Werklocatie: Bladel

Aantal uren per week: 24

Aantal dagen per week: 3

Richtlijntarief: 51.5 euro per uur ; je bent vrij te bieden tegen elk reeel tarief dat pas bij een administratieve HR rol. We zoeken GEEN SENIOR HR Adviseur!

 

Is dienstverlening echt jouw ding?

Ben jij nauwkeurig?

Houd je van afwisseling?

 

Dan zoekt de gemeente Bladel jou! Wegens reorganisatie van het HR team is er tijdelijk behoefte aan extra ondersteuning

 

medewerker HR / 16-24 uur per week (15 oktober 2022 tot 31 maart 2023)

 

Kruip in de huid van…

Als medewerker HR ondersteun je de managers bij de werving en selectieprocedures. Je verwerkt personeelsmutaties rondom in-, door- en uitstroom van personeel en maakt arbeidsovereenkomsten. Natuurlijk zorg je er ook voor dat alle digitale personeelsdossiers op orde zijn. Per 1 januari stapt gemeente Bladel over op het nieuwe HR-systeem van Visma Raet. We zoeken een kandidaat die ervaring heeft met dit systeem. Naast administratieve werkzaamheden op het gebied van personeelsadministratie heb je ook een aantal taken op het gebied van specifiek salarisadministratie. De salarisadministratie is uitbesteed aan Govers salarisconsultancy. Jij verzorgt de front office functie voor de medewerkers van gemeente Bladel. Je verzamelt salarismutaties en levert deze aan bij de externe dienstverlener. Je bent tevens in het aanspreekpunt voor vragen over de salarisadministratie en zet de vragen indien nodig door naar Govers salarisconsultancy.

 

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd. Je kunt hier zijn wie je bent.

 

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Het HR team is geplaatst bij het onderdeel ABZ. In eerste instantie doe je ervaring op bij onze regionale HR organisatie(standplaats Reusel-de Mierden). Daarna werk je op locatie in het gemeentehuis van Bladel.

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

-       Je hebt minimaal een MBO4 diploma op het gebied van HR

-       Je bent behendig in het werken met geautomatiseerde systemen en je hebt ervaring met het HR-systeem van Visma Raet;

-       Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling;

-       Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht;

-       Je hebt goede sociale, contactuele en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

Similar projects

+ Search all projects