Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoopadviseur (zzp)

Geplaatst 3 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110564
Plaats
Bergschenhoek
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 21 mrt. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 17-3 13:00 uur (CV wordt bekeken bij binnenkomst).

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet: 31-08

Uren per week: 36

 

Samen maken wij Lansingerland. Gemeente Lansingerland doet ‘t. Doe jij mee?

 

Wat je gaat doen

Samen met je directe collega’s zorg je voor een professionele ontwikkeling en invulling van de inkooporganisatie waarbij resultaat- en servicegerichtheid centraal staan. Vanuit een stevige adviserende en faciliterende rol werk je samen met de vakinhoudelijke teams van de verschillende domeinen.

 

Je adviseert op rechtmatigheid en over het aanbesteden van werken, diensten en goederen. Daarnaast neem je de verantwoording over brede inkooptaken, zoals het uitvoeren van spendanalyses, het implementeren van het actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en ontwikkelen van inkooptools

 

Je krijgt de kans om je in het vakgebied door te ontwikkelen, zowel in aanbestedingsprocedures als op in de inkoop- en adviseursrol. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

·        Je begeleidt zelfstandig (Europese) aanbestedingsprocedures voor leveringen, diensten en werken;

·        Je adviseert over inkoop- en rechtmatigheidsvraagstukken aan college van B&W, directie, management en de vakinhoudelijke medewerkers;  

·        Je draagt actief bij aan het verder professionaliseren van de inkoopfunctie op de langere termijn. Je werkt het inkoopbeleid uit in concrete procedures en ontwikkelt de juiste inkoopinstrumenten voor de organisatie; en

·        Je adviseert op leveranciers- en contractmanagement.

 

Wie je bent

Je praat over ‘wij’ als je het over de organisatie hebt en kan constructieve feedback geven om de ‘wij’ door te ontwikkelen. 

In jouw feedback laat je jouw gesprekspartner in zijn/haar waarde. Je schept randvoorwaarden om ordelijk en efficiënt te werken. 

In een complexe situatie tref jij de maatregelen om orde op zaken te stellen. Bij conflicterende belangen kijk je naar het grotere geheel en houdt je vast aan de normen, ook als dit extra spanning met zich meeneemt. 

Je stelt je dienstverlenend op en je vraagt door om tot de kern van het probleem te komen. Je bent een energieke professional die positief is ingesteld en weet je enthousiasme en passie voor het vakgebied over te brengen aan anderen. Hierin sta je niet alleen, maar werk je graag samen met je nieuwe collega’s aan de ontwikkeling van het team en de organisatie.

 

Wij vragen

Voor deze uitdagende rol zoeken wij een enthousiaste inkoop en aanbestedingsprofessional met lef. Hiervoor vragen wij van jou het volgende:

·        Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in richting facilitymanagement, bedrijfskunde, recht en/of commerciële economie;

·        Je bent in het bezit van het diploma NEVI 1 (of een gelijkwaardige opleiding) of bent bereid deze te halen;

·        Je hebt kennis van inkoop- en aanbestedingsprocedures en onderwerpen, zoals Jeugd, WMO, Civiele projecten, Facilitair en/of HR. 

Kennis en ervaring met IT zijn een pré. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten