Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance contractmanager GWW (zzp)

Geplaatst 4 apr. 2024
Project ID: YIS 9154527
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 apr. 2024
Einde: 14 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 apr. 2024 17:00

Uren: minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week

Thuiswerken: mogelijk in overleg

Startdatum: zsm

Einddatum: opdracht is voor 6 maanden daarna is verlenging mogelijk

Schaal: 11

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever


Meebouwen aan de stad Almere, dat is wat jij doet! Of je nou op de fiets stapt richting een natuurgebied, wandelt door de stad of met jouw auto rijdt over aangelegde wegen, jouw bijdrage is letterlijk zichtbaar wanneer je je door Almere verplaatst. Samen met bewoners, partners en aannemers krijg jij de kans om te blijven werken aan de toekomst van deze ambitieuze stad.

Wat ga je doen

Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en breed georiënteerd, continu schakel jij tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de continue verbetering en professionalisering van de tools en processen binnen het vakgebied van Contractmanagement, maar ook op het gebied van Leveranciersmanagement. Dit doe jij voor opdrachten vanuit het beheer openbare ruimte, maar ook voor o.a.: Gebiedsontwikkeling, Stedelijke Vernieuwing en Ruimtelijke Ordening & Mobiliteit.

Als expert op het gebied van inkoop en contractvormen in de GWW-markt weet jij advies te geven over inkoopstrategieën en contractvormen. Jij biedt collega’s ondersteuning bij contractvorming, de aanbesteding en de gunning van contracten. Ook coach jij contractmanagers bij het optimaal benutten van (raam)contracten. Jij werkt dus nauw samen met verschillende disciplines en je onderhoudt intensief contact met interne opdrachtgevers, adviseurs, partners, andere (semi)overheden en partijen uit het vakgebied. Ook houd jij je bezig met bijvoorbeeld het opstellen van contracten en aanbestedingsstukken. En voer jij een belangrijke rol in de contractbeheersing.


Functie-eisen:

  • Je hebt een afgerond HBO opleiding richting inkoop, projectmanagement, Europees aanbesteden en/of procesmanagement;

  • Je minimaal 5 jaar ervaring in contractmanagement, als je daarnaast ervaring hebt met Europese Aanbestedingen dan is dat een pré.

Wie ben jij

Stilstaan is achteruitgaan, is een uitspraak die jou op het lijf is geschreven. Jij bent niet bang voor verandering en stapt gemakkelijk buiten jouw comfortzone. Door kritisch naar jezelf en jouw omgeving te kijken, weet jij elke keer op een verfrissende wijze vooruitgang te boeken.

Jij voelt je graag verbonden met de organisatie waar je werkt en we zouden jou eigenlijk wel mogen betitelen als ‘’vakidioot’’. Vanuit jouw bevlogenheid ga je oplossingsgericht te werk en heb jij een duidelijk doel voor ogen. Professionaliteit en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten