Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance consulent werk en inkomen (zzp)

Geplaatst 14 jul. 2023
Project ID: YIS 9136675
Plaats
Horst, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 24 jul. 2023
Einde: 24 okt. 2023
Tarief
44 - 58.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 jul. 2023 14:00

Uren per week: 36

Startdatum: 24-07-2023

Einddatum: 24-10-2023

Schaal: 9

Richtlijntarief: max. €58,50



Dit zijn wij:


Een team waar alles bespreekbaar is of wordt gemaakt. Waar je jezelf kan zijn, de ruimte krijgt om te denken en te groeien en waar je kritisch naar jezelf en andere mag kijken om elkaar te helpen en door te ontwikkelen.

Binnen jouw functie krijg je voldoende ruimte om binnen de wettelijke kaders eigen besluiten te mogen nemen. Je doet je werk zelfstandig maar kunt rekenen op een team dat steeds voor je klaarstaat. Daarnaast hebben we een integrale samenwerking met andere afdelingen binnen het sociaal domein waardoor je laagdrempelig een casus kunt bespreken of even samen kan sparren.

Als team krijgen we de ruimte om zelf de koers te bepalen die we samen willen varen.


Dit ga je doen:


·        Consulent inkomen;


Op basis van jouw analyse wordt bepaald of klanten recht hebben op een uitkering of andere inkomensvoorziening. Ook overige rechtmatige processen die bij de Participatie wet horen handel je af. Omdat je een goede gesprekspartner bent kom je op basis van de intakegesprekken tot een diagnose voor de klant. Je weet indien nodig de klant te activeren of uit een isolement te halen.



·        Consulent Werk;


Je kom je tot een persoonlijk trajectplan voor de klant, waarbij je samen met de klant werkt naar een snelle re-integratie of uitstroommogelijkheid. Je beheert je eigen caseload van klanten. Gedurende het traject blijf je in contact met de klant en stuur je bij waar nodig. Je werkt nauw samen met de Job coach en de consulent werkgevers diensteverlening.

Om ook de collega’s inkomen te kunnen ondersteunen is kennis van de wet- en regelgeving omtrent uitkeringen en sociale voorzieningen een pré.



Herken jij jezelf?


·        Je vindt het prettig om zelfstandig en oplossingsgericht te werken.

·         Je hebt minimaal een afgeronde HBO-niveau.

·        Je hebt kennis van de participatiewet en ervaring met het rechtmatig afhandelen hiervan.

·        Je hebt affiniteit voor doelmatigheid (re-integratie en participatie).

·        Je bent een professional die energie krijgt van nieuwe uitdagingen en een stevige collega die regie en stelling durft te nemen

·        Je bent gedreven en daadkrachtig om doelstellingen te behalen en resultaatgericht te werken

·        Je bent creatief en ondernemend en weet te empoweren

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten