Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance communicatie adviseur voor programma economie (zzp)

Geplaatst 21 okt. 2024
Project ID: YIS 9168243
Plaats
Assen
Uren
12 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 4 nov. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 okt. 2024 17:30

Startdatum: zsm

Duur: 31.12.2025

Inschaling: Schaal 10 CAO Gemeenten

Max richtlijntarief: € 83,50

  • Tijdsduur: Je bent inzetbaar voor gemiddeld 12 uren in de week. 

  • Hybride werken: Je bent niet gebonden aan een vaste werkplek. Je werkt zowel op kantoor, vanuit huis als op locatie tijdens een evenement. Belangrijk dat je in de regio woont.


  • Let op! Aangeboden uurtarief is een bedrag all-in, exclusief btw. Dit tarief geldt voor de duur van de opdracht inclusief eventuele verlengingen.

  • Beleid gemeente Assen voor externe inhuur 'bring your own devices', tenzij voor de uitvoering van de opdracht, anders noodzakelijk is..




Opdracht:

Evenementen- en communicatieprofessional

  • Als evenementen- en communicatieprofessional organiseer je diverse bijeenkomsten/evenementen voor ondernemers, zoals ondernemersavonden, themabijeenkomsten over uiteenlopende beleidsterreinen en aanwezigheid op beurzen.

  • Je stelt hiervoor communicatiestrategieën op die aansluiten bij de maatschappelijke opdracht van de gemeente en zorgt voor doelgroepgerichte communicatie.

  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het event, de afstemming met betrokken partijen, het opstellen van een draaiboek en beursdeelname.

  • Je werkt nauw samen met de collega’s van Programma Economie en team Communicatie.

  • Deze rol vereist een goed begrip van politieke en maatschappelijke verhoudingen, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. 

  • Evenementenorganisatie: Je bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van verschillende bijeenkomsten/evenementen, waarbij je zorgt voor een naadloze coördinatie en uitvoering.

  • Communicatie: Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie over deze bijeenkomsten/evenementen van het programmateam Economie. Je adviseert het team en externe stakeholders over communicatievraagstukken. 

  • Samenwerking: Je zorgt voor een goede verbinding met de accountmanagers, regisseurs krachtsectoren, adviseurs (vrijetijd)economie en de programmamanager en -secretaris. Met hen werk je samen in de voorbereiding van de bijeenkomsten en de communicatie.

  • Proactief & omgevingsgevoelig: Je signaleert en agendeert kansen en risico's. Je speelt hierop in met communicatieboodschappen, acties en initiatieven.

  • Projectafstemming: Je stemt projecten intern en extern af, bewaakt de uitvoering en evalueert de resultaten.

  • Kennis over Factor-C, Factor-P en het communicatieframe is een pré.

Over programmateam Economie:

We zijn op koers met de uitvoering van de economische agenda. We investeren samen met andere spelers in onze stad en regio aan de economische ontwikkeling van Assen. Dit doen we langs drie strategische pijlers: investeren in de spilfunctie van de regio, investeren in krachtsectoren en investeren in mkb en innoverend vermogen. Samenwerking en verbinding is hierbij essentieel.

We willen laten zien waar we mee bezig zijn en participeren in meerdere netwerken en events, zoals de verkiezing Drents Onderneming van het jaar, Ik ben Drents Ondernemer, de Asser Aftrap en de Promotiedagen Noord Nederland. Het programmateam bestaat uit 16 medewerkers vanuit verschillende afdelingen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten