Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance business analist / procesontwerper (zzp)

Geplaatst 20 jan. 2023
Project ID: YIS 9127214
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: 20 feb. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorstel datum: 25 jan. 2023 16:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet: 20-2-2023

Einddatum inzet: 31-12-2023

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 85,00

Voor onze partnerorganisatie, Belastingdienst, zijn wij op zoek naar een Business Analist / Procesontwerper.

In deze rol ga je, ten behoeve van een realisatieteam:

  • Features voorbereiden;

  • Alle bijbehorende ontwerpproducten voorbereiden;

  • De huidige ontwerpers, scrum master en agile coach helpen met het vormgeven van de werkzaamheden in de Agile omgeving;

  • Lichte architectuurwerkzaamheden oppakken;

  • Schakelen met diverse stakeholders.

In een later stadium kun je jouw werkzaamheden gaan uitbreiden naar andere teams, waarbij de focus zal liggen op procesontwerp.

Achtergrond:

Je gaat in eerste instantie werken voor het team dat onder meer verantwoordelijk is voor de IT-ondersteuning van de Fiscale afspraken administratie (FAA) en het proces de Centrale verwerking uitstelregeling (CVU). Het team is onderdeel van de afdeling Informatievoorziening Integratie Business services – Inkomensheffing. Met het proces Fiscale afspraken wordt bewaakt of aan het verzoek tot doen van aangifte tijdig wordt voldaan. Voor dat verzoek kan een belastingplichtige of een belastingconsulent een uitstelverzoek indienen.

Het team FAA/CVU houdt zich bezig met onderhoud en beheer en nieuwbouw. De werkzaamheden worden volgens het agile scrumprincipe opgepakt. De afdeling is daarnaast bezig met een groot project t.b.v. de modernisering van het IT-landschap voor de inkomensheffing. Bij gebleken geschiktheid en ruimte naast de werkzaamheden voor FAA/CVU is het mogelijk dat je ook werkzaamheden gaat verrichten voor deze modernisering.


Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring (dus als Business Analist, Procesontwerper, Projectmanager IT of iets vergelijkbaars);

  • Je hebt ruime ervaring met Agile werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten