Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur duurzaamheid

Geplaatst 29 okt. 2021
Project ID: YIS 9103639
Plaats
Vught
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 nov. 2021
Einde: 8 mei 2022
Tarief
75 - 85 €/uur

Sollicitatie deadline: 4-11 15:00

Voor de gemeente Vught zoeken we een sr. beleidsadviseur duurzaamheid

Schaal 10, 8-16 uur per week, start: zsm

duur opdracht: 6 maanden

Hoger tarief moet in lijn zijn met de kwaliteit van het CV

 

De gemeente Vught heeft ambitie op het gebied van duurzaamheid. De gemeente neemt deel in projecten op dit gebied en faciliteert netwerken die Vught duurzamer willen maken. Daarom zoeken wij een: Senior Beleidsadviseur duurzaamheid

 

Dit ga je doen

Achtergrond: we hebben een beleidsadviseur (junior) aangenomen op de vaste formatie. Omdat hij nog in de functie moet groeien willen we er graag een stevige adviseur naast zetten die de belangrijkste zaken kan oppakken en onze nieuwe beleidsadviseur kan begeleiden / coachen.

 

Als beleidsadviseur duurzaamheid ben jij de trekker van het duurzaamheidsbeleid en vertaal je de lange termijn doelstellingen naar concrete acties in de praktijk. Je vertegenwoordigd de gemeente in de Regionale Energie Strategie en organiseert de uitvoering van de opgave die hieruit voortvloeit. Voor de Transitie Visie Warmte ben je procesregisseur. Daarnaast help jij, samen met de medewerker duurzaamheid, onze inwoners en bedrijven in de energietransitie, met energiebesparing, gedragsverandering en verduurzaming. Daartoe stel je een communicatie- en implementatieplan op.

 

Ook binnen de organisatie zorg je dat het onderwerp aandacht krijgt. Je stimuleert en enthousiasmeert je directe collega’s om vanuit hun eigen domein een rol te pakken en verantwoordelijkheid te nemen. Samen helpen we inwoners en bedrijven om stappen te zetten.

 

Wat wij verwachten:

Je hebt een relevante HBO-/WO opleiding aangevuld met relevante werkervaring. Ervaring met duurzaamheidsprojecten is een pré. Zowel mondeling als schriftelijk ben je helder, bondig en overtuigend. Je hebt een duidelijke visie op duurzaamheidsambities en weet de grote lijn te vertalen naar concrete acties. Je bent een verbinder en kan zowel met het bestuur, collega’s, burgers en maatschappelijke organisaties goed samenwerken.

 

We werken flexibel. Dat betekent dat je je werktijden en de plek waar je werkt grotendeels zelf kunt bepalen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten