Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Applicatiebeheerder Sociaal Domein

Geplaatst 12 feb. 2021
Project ID: YIS000442
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 28 feb. 2021
Einde: 31 aug. 2021
Tarief
Onbekend

‘Zorgen dat door gebruik van de applicatie collega’s beter hun werk kunnen doen, dat is mooi werk!’

 

Dit doe je

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de regie, coördinatie en uitvoering van alle taken die samenhangen met het functioneel beheer van de applicaties CSAM en i-Samenlevingszaken. Je zorgt ervoor dat de functionaliteiten zoveel als mogelijk aangesloten blijven bij de wensen van de gebruikers en voert daartoe een variëteit aan werkzaamheden uit. Na consultatie met de gebruikers en andere belanghebbenden, richt je de werkprocessen in CSAM en i-Samenlevingszaken in (gegevensvelden, faseringen, sjablonen en stuurrapportages) en zie je toe op goed gebruik. Daarnaast houd jij je bezig met de implementatie van nieuwe versies van de software. Het voorbereiden van de testfase voor een gecontroleerde overgang en instrueren van gebruikers van de nieuwe software spelen hierin een belangrijke rol. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de werkprocessen, het voorkomen en oplossingen van storingen en het verzorgen van koppelingen met andere applicaties. En participeer je in projecten.

 

Dit ben je

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en beschikt over recente en aantoonbare kennis en ervaring binnen het sociaal domein op Inkomen, Participatie, WMO en Jeugd (mogelijk ook onderwijs en schuldhulpverlening). Verder beschik je over aantoonbare kennis van:

-         CiVision Samenlevingszaken(CSAM) en i-Samenlevingszaken, inclusief financiële inrichting en verantwoording (maand- en jaarwerk);

-         Grote Pré: ervaring met werkprocessen binnen het sociaal domein & de toepassing van) gemeentelijke rules binnen de applicatie, inclusief het zelf kunnen programmeren van de gemeentelijke rules en het zorgen voor kennisoverdracht;

-         Pré: SQL (zowel raadpleeg als mutatie gerelateerde functies) en de toepassing daarvan binnen de applicatie CiVision Samenlevingszaken;

-         Het beschikbaar stellen van managementinformatie omtrent de AVG en Informatiebeveiliging en audits

-         Basiskennis van ITIL, BISL & projectmatig werken en (voorkeur kennis van Prince II).

 

Je bent bereid om applicaties van collega functioneel beheerders (denk aan e-Suite, LEEF, i-Burgerzaken) op hoofdlijnen eigen te maken om de eerste ondersteuning te kunnen bieden. En last but not least is één van de belangrijkste eisen is dat bereid bent om over je functie heen te kijken en beschikt over je beschikt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over probleemoplossend vermogen, ben je stressbestendig en kan en durf je beslissingen te nemen.

 

Dit zijn wij: de afdeling Facilitaire zaken

Facilitaire Zaken (FaZa) is de dienstverlenende en ondersteunende afdeling van de gemeentelijke organisatie. De afdeling bestaat uit de teams Huisvesting & Services (H&S), Documentaire Informatievoorziening (DIV), Postregistratie & Secretariaat (PRS) en Informatie & Automatisering (I&A). Bij het team Informatie & Automatisering (I&A) zit de ondersteuning van het DMS, Sociaal domein, Gegevensmakelaar, Vergunning en handhaving pakket, GEO-taken, etc. Het team is zeer divers en is verantwoordelijk voor de continuïteit van de informatievoorziening en het ondersteunen, begeleiden en adviseren van interne klanten. Daarin wordt ze ondersteund voor het onderdeel automatisering door het Servicecentrum Syntrophos. De dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden is in handen van de coördinator I&A, welke rapporteert aan het hoofd Facilitaire Zaken. Je komt te werken in een leuk en collegiaal team waar iedereen elkaar helpt. Je staat er dus niet alleen voor, bij Hellevoetsluis doen wij het samen!

 

WERKEN VOOR HELLEVOETSLUIS

De school van de kinderen, afvalrecycling, veiligheid in de straat, of de zorg voor een familielid. Wat een gemeente doet of regelt, is voor een inwoner meteen zichtbaar en voelbaar. Wij willen daarom dicht bij onze inwoners staan. Door uitdagingen aan te gaan, nieuwe dingen te proberen, successen te delen en te leren van ervaringen. Daarom investeren we in mensen, plannen en in een flexibele,

klantgerichte organisatie. Met zo’n 270 collega’s werken we vanuit de historische Vesting voor en met ongeveer 40.000 inwoners. En dat allemaal op een unieke plek. Een Vestingstad aan het water van het Haringvliet. Met een rijke maritieme geschiedenis en prachtige natuur- en recreatiegebieden. Mooi werk, op een mooie plek. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons dúrven te doen. Verder te kijken. Te ondernemen. Te adviseren. En te besluiten. Om zo de wereld van onze inwoners steeds een beetje beter te maken. Doe jij mee? 


Sollictiatie deadline is donderdag 18 feb om 08:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten