Gemeenteprojecten

Wmo consulent

Geplaatst 18 dec. 2020
Project ID: YIS000322
Plaats
Vught
Duur
6 maanden
(10 jan. 2021 - 12 jul. 2021)
Tarief
0 - 50 €/hr

Als klantmanager Wmo ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen voor Wmo-voorzieningen. Je beoordeelt op een integrale manier de ondersteuningsvraag door middel van persoonlijke gesprekken met inwoners, hun netwerk en professionals. Je werkt hierbij vanuit de methodiek Sociale Netwerk Versterking. Vanuit het netwerk en de klant beoordeel je of er vanuit de Wmo een bijdrage geleverd kan worden aan de hulpvraag.


Geen één werkdag is hierbij hetzelfde. De aanvragen die je behandelt zijn divers. Denk hierbij aan woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding. De doelgroep waarmee je werkt loopt uiteen van senioren tot mensen met een psychiatrische achtergrond of complexe psychosociale problematiek. Jij bent in staat een goede samenwerkingsrelatie met de inwoners, collega’s, en partners op te bouwen. Waar nodig durf je ook kritisch te zijn.


Wie ben je?

  • Jebeschikt over een voor de functie relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en kennis op het gebied van Wmo (oude en nieuwe taken);
  • Je beschikt over en HBO werk- en denkniveau met specifieke vakkennis binnen het sociaal domein;
  • Kennis van Wmo en relevante wet- en regelgeving;
  • Je communiceert transparant en bent realistisch over resultaten en werkwijze;
  • Kennis van Suite


Overige info:

Sollicitatie deadlineis woensdag 23 december om 13:00 uur en uren per week: 28-32 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten