Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Stedenbouwkundige

Geplaatst 21 dec. 2020
Project ID: YIS000330
Plaats
Vught
Periode
5 maanden
Start: 17 jan. 2021
Einde: 30 jun. 2021
Tarief
0 - 80 €/uur

In Vught spelen een groot aantal aansprekende projecten waaronder interessante woningbouwprojecten, centrumontwikkelingen, de N65 en ligging verdiept spoor. Er liggen uitdagingen van formaat!


Hier kom je te werken

De functie valt onder de afdeling Ontwikkeling waar gewerkt wordt aan beleidsontwikkeling van het ruimtelijke en sociale domein. Deze afdeling bestaat uit vier clusters.


Wat ga je doen?

Als stedenbouwkundige binnen verzorg je in hoofdzaak de stedenbouwkundige adviezen bij projecten en andere initiatieven:

1.          Bij vergunningverlening is behoefte aan stedenbouwkundig advies bij afwijkingen van het bestemmingsplan.

2.          Bij RO is behoefte aan stedenbouwkundig advies bij inbreidingsprojecten. Stedenbouwkundig advies maakt onderdeel uit van de beoordeling of sprake is van een goede ruimtelijke ordening. Bij het beoordelen van het bouwplan vooraf en tijdens de ruimtelijke procedure.


Daarom ben jij geschikt voor deze functie

Je hebt tenminste een relevante hbo/ WO-opleiding, bijvoorbeeld Stedenbouw. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van RO, bij voorkeur bij een gemeente. Je hebt ervaring met stedenbouwkundige adviezen binnen de gemeente .Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Je bent niet bang om je professionele mening te geven, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Politiek-bestuurlijk sensitief.


Sollicitatie deadline is dinsdag 5 januari om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten