Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Specialist WOB verzoeken "ondergrondse afvalcontainers"

Geplaatst 5 feb. 2021
Project ID: YIS000428
Plaats
ZO Brabant
Periode
2 maanden
Start: 14 feb. 2021
Einde: 15 apr. 2021
Tarief
75 - 90 €/uur

Het betreft afhandeling van een tweetal Wob-verzoeken inzake ondergrondse afvalcontainers, daaronder valt:

·        Verzamelen stukken

·        Interne afstemming over afhandeling, inclusief schakel naar inzamelinstantie (gemeenschappelijke regeling) om input op te halen over beantwoording

·        Verzoek analyseren en ontleden welke informatie is er, wat wel/niet verstrekken en waar nodig anonimiseren

·        Nemen Wob-besluit

 

Opleidingsniveau + ervaring: HBO/WO juridisch bij voorkeur met technische kennis/affiniteit, of eerdere WOB ervaring met technisch inhoudelijke aspecten. Kennis/ervaring met afhandelen wob-verzoeken, afval in combinatie met technische voorschriften (NEN-normen, CE-certificering).

 

Toelichting

Er kan vrij veel thuis gewerkt worden, de tijd kan vrij flexibel worden ingericht.

 

Advies:

·        juristen met veel WOB ervaring op dossiers die vallen onder de afdeling realisatie en beheer zijn wellicht zeer geschikt. Het beantwoorden van de inhoudelijke kant hoeft niet per se een jurist te zijn; er specialisten op het gebied van ondergrondse afvalcontainers met een meer technische achtergrond zijn ook geschikt!

·        WOB dossiers zijn vaak “bijzaak” en worden in CV’s niet voluit genoemd. Zorg er voor dat je in je CV/motvatiebrief benoemd welke WOB-ervaring je hebt voor de meeste kans op succes.


Sollicitatie deadline is woensdag 10 feb om 13:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten