Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Salarisadministrateur

Geplaatst 12 jan. 2021
Project ID: YIS000368
Plaats
Ridderkerk
Periode
2 maanden
Start: 31 jan. 2021
Einde: 30 mrt. 2021
Tarief
Onbekend

Het team HR-Services is verantwoordelijk voor de complete personeels- en salarisadministratie van de BAR-organisatie en de 3 gemeenten.

Als salarisadministrateur ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het voeren van de salarisadministratie. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor collega’s met vragen over onder andere salaris, verlof, loonkosten, reiskosten en wet- en regelgeving.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO4 niveau. Kennis van wet- en regelgeving en Youforce/Beaufort daarnaast is kennis van Word en Excel vereist. Daarnaast vind je het leuk om met cijfers te werken en ben je zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht, bereid tot het volgen van opleidingen en schrik je zeker niet terug van het nemen van initiatief.


Must haves (knockouts)?

·        Ruime kennis van Beaufort en Youforce.

·        Ruime kennis van cao gemeenten.

·        Zelfstandig kunnen werken.

·        Goed met Excel kunnen werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten