Gemeenteprojecten

Regisseur Vergunningen - Casemanager WABO

Geplaatst 19 nov. 2020
Project ID: YIS000273
Plaats
Deurne
Duur
9 maanden
(1 dec. 2020 - 1 sep. 2021)
Uren/week
18 hrs/week
Tarief
55 - 75 €/hr

Werkzaamheden:

Omdat er een aantal projecten op stapel staan, waar medewerkers uit het team zich deels gaan bezighouden, is volgend jaar extra capaciteit nodig. Zo zoekt men een regisseur vergunningen (ook wel casemanager genoemd), met de volgende taken:

Behandelen van aanvragen omgevingsvergunning en vooroverleggen, het verzamelen van adviezen van interne en externe partners, het opstellen van vergunningen, het afhandelen milieu-, sloop- en gebruiksmeldingen, fungeren als contactpersoon voor aanvragers, vertrekken van informatie.


Eisen:

kennis Wabo, Awb en Omgevingswet / HBO-niveau. Voor het bouwbesluit kun je terugvallen op collega’s. Dat betekent dat kandidaten niet per sé een bouwkundige achtergrond hoeven hebben. Een jaar ervaring in eenzelfde rol (elders ook vaan Casemanager genoemd) is wel van belang.


LET OP: er staat ook een opdracht open voor de rol Kwaliteitmedewerker Omgevingsrecht bij de gemeente Deurne. Als je ook over deze werkervaring beschikt en je profiel past, dan kun je voor 36 uur solliciteren en beide projecten oppakken. Geef duidelijk in je CV aan wat je voorkeur betreft.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten