Gemeenteprojecten

Medewerker civiele techniek (werkvoorbereiding)

Geplaatst 3 feb. 2021
Project ID: YIS000417
Plaats
Geldrop
Duur
6 maanden
(28 feb. 2021 - 30 aug. 2021)
Tarief
60 - 70 €/hr

Het team Realisatie bestaat uit de vakgebieden civiel techniek, weg- en waterbeheer, cultuurtechniek, toezicht op werkenen GEO-informatie. Je maakt deel uit van een enthousiast team van collega’s. Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn vanzelfsprekend.

 

Je functie

Binnen de gemeente Geldrop-Mierlo wordt veel in ‘eigen huis’ uitgevoerd. We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte. Dit varieert van kleine wegaanpassingen tot grote reconstructies, groot onderhoud, herinrichtingen en nieuwbouwprojecten.

 

In deze veelzijdige en flexibele functie, ben je bent inzetbaar in alle voorkomende fasen van een civieltechnisch project. Je vervult de volgende taken en werkzaamheden:

·        Het maken van bestekken en werktekeningen ten behoeve van projecten op het gebied van civieltechnische werken (verhardingen en riolering).

·        Het maken van voor- en nacalculaties en bijkomende werkzaamheden voor civieltechnische werken.

·        Het begeleiden en ondersteunen bij aanbestedingen/inkopen van civieltechnische werken.

·        Je vertegenwoordigt binnen projectgroepen de discipline civiel techniek.

·        Je bent belast met diverse (kleine) taken ten behoeve van het onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

 

Onze wensen

Van kandidaten voor deze functie verwachten wij een mbo diploma met meerdere jaren ervaring binnen civiele techniek of een hbo diploma richting civiele techniek. Het is een pré als je bekend bent met de gemeentelijke organisatie.

 

Je hebt ervaring met de voorbereiding van civieltechnische projecten in de openbare ruimte en je hebt ervaring met het tekenen in AutoCad (InfraCad) en in het bestekschrijven volgens de RAW-systematiek (voorkeur met GWW-bundel).

 

Je stemt je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak en je kunt zelfstandig werken. Zo nodig bedenk je mogelijke (creatieve) alternatieven. Collega’s omschrijven jou als een enthousiaste en open collega, die zijn doelen weet te bereiken en klantgericht is. Je bent gedreven en kunt goed samenwerken in een team. Verder ben je leergierig en blijf je je ontwikkelen op het vakgebied maar ook daarbuiten.

 

Ons aanbod

Je komt te werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal. Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Werktijden en -dagen zijn flexibel in te delen.


Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en zijn we sinds 1 april 2020 met een nieuwe structuur gestart. Maar nog veel belangrijker vinden we de informele organisatie waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

Toelichting

Hoewel er geen superspecialistische tekenaar/ontwerper nodig is, zal een geschikte kandidaat wel zelf moeten kunnen tekenen. Hoewel de gemeente graag iemand heeft met gemeentelijke ervaring, is het bekend dat daar schaarste is en is het niet uitgesloten dat een ervaren kandidaat uit de “andere kant” (aannemerij) een kans krijgt een opdracht bij de gemeentelijke overheid te doen.


Sollictatie deadline is dinsdag 9-2 om 08:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten