Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker Burgerzaken (ZZP)

Geplaatst 20 jan. 2021
Project ID: YIS000384
Plaats
Eersel
Periode
10 maanden
Start: 14 feb. 2022
Einde: 31 mrt. 2021
Tarief
0 - 40 €/uur

Wie zoeken we?

·        We zoeken een ervaren medewerker burgerzaken die bekend is met IZRM en I-burgerzaken en al bij een gemeente gewerkt heeft.

·        We willen deze medewerker ook inzetten bij ons TIP (telefonisch informatie Punt), bij de receptie en bij onze balie.

·        Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag (8:30 uur- 17:00 uur)

 

Functie-inhoud

Als Dienstverlener Gemeentebalie ontvang, adviseer, begeleid en ondersteun je burgers zowel telefonisch als aan de balie. Om een beeld te krijgen, het takenpakket bestaat o.a uit:

·        Je bent werkzaam in het TIP (Telefonisch Informatie Punt) van de gemeente Eersel. Je handelt klantvragen zelfstandig af. Specialistische vragen zet je door naar de vak afdelingen;

·        Je bent werkzaam aan de balie waarbij je alle voorkomende aanvragen op het gebied van burgerzaken afhandelt zoals een verklaring omtrent gedrag, reisdocumenten en rijbewijzen en alle aanvragen op het gebied van de Burgerlijke Stand;

·        Je verwerkt mutaties in de wet BRP (Basisregistratie Personen), onder andere verhuizingen;

·        Je verricht diverse administratieve werkzaam heden zoals de aanvraag en verwerking van een gehandicaptenparkeerkaart en de registratie van gevonden en verloren voorwerpen;

·        Je ondersteunt de receptie. Je geeft mondeling informatie en reikt waarde documenten uit;

 

We zoeken dus een all-round medewerker burgerzaken voor 24 uur , 15-2-2021 tot en met 1-4-2021 (met optie op verlenging). Tarief is afhankelijk van ervaring!

 

Sollicitatie deadline is vrijdag 22 jan om 13:00 uur.

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten