Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Kwaliteitsmedewerker Omgevingsrecht

Posted Nov 19, 2020
Project ID: YIS000271
Location
Deurne
Duration
3 maanden
(Jan 1, 2021 - Mar 31, 2021)
Hours/week
18 hrs/week
Payrate range
55 - 75 €/hr

Werkzaamheden:

Omdat er een aantal projecten op stapel staan, waar medewerkers uit het team zich deels gaan bezighouden, is volgend jaar extra capaciteit nodig. Zo zoekt men een kwaliteitsmedewerker, met de volgende taken:

Voorbereiding agenda clusteroverleg, voorbereiding agenda portefeuillehouders overleg, verzamelen van gegevens voor en mede opstellen van managementrapportages, financiële verwerking van rapportages van de Omgevingsdienst, beschrijving, digitalisering en/of herinrichten van processen omgevingsrecht.


Eisen:

Ervaring in verzamelen, verwerken en analyseren van data, ervaring met inrichten en beschrijven van processen. Kennis van het omgevingsrecht en is een pré, je moet heel duidelijk begrijpen wat zich afspeelt binnen een team VTH, en wat de relaties zijn met de Omgevingsdienst, de Provincie etc.


De voorkeur ligt bij iemand met 2/3 jaar ervaring of wellicht iemand meer senior. Tarief stelling is hier ook afhankelijk van.


LET OP: er staat ook een opdracht open voor de rol Regisseur Vergunningen - Casemanager WABO bij de gemeente Deurne. Als je ook over deze werkervaring beschikt en je profiel past, dan kun je voor 36 uur solliciteren en beide projecten oppakken. Geef duidelijk in je CV aan wat je voorkeur betreft.


Sollicitatie deadline is dinsdag 24 nov om 14:00 uur.

Similar projects

+ Search all projects