Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Klantmanager TONK (inkomen)

Geplaatst 8 feb. 2021
Project ID: YIS000433
Plaats
Vught
Periode
4 maanden
Start: 14 feb. 2021
Einde: 29 jun. 2021
Tarief
0 - 50 €/uur

De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het afhandelen van bijstandsaanvragen in het kader van de TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten). De TONK is een noodmaatregel voor huishoudens die door omstandigheden (en als gevolg van de coronacrisis) in ernstige financiële problemen dreigen te komen. Als klantmanager heb je kennis van het inkomens- deel en kan je aanvragen zelfstandig afhandelen. Je hebt een brede blik, hebt ook oog voor eventuele andere problematiek en weet de klant zo nodig op een juiste manier door te verwijzen.

 

Daarom ben jij geschikt voor deze functie

·        Je hebt tenminste een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Social Work. Daarnaast heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring als inkomensconsulent bij een gemeente.

·        Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.

·        Je bent niet bang om je professionele mening te geven, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

·        Je weet de balans te vinden tussen klantgerichtheid en de eigen mogelijkheden van burgers.

·        Je hebt lef en het vermogen om buiten de kaders oplossingen te vinden en hebt ervaring met complexe problematiek.

·        Daarnaast heb je ervaring met Suite.

 

Er zal afwisselend op locatie en thuis gewerkt worden.


Sollicitatie deadline is woensdag 10 feb om 15:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten