Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Jurist VTH

Posted Jan 11, 2021
Project ID: YIS000362
Location
Waalre
Duration
11 maanden
(Jan 31, 2021 - Dec 30, 2021)
Payrate range
0 - 80 €/hr

Wij zijn ter ondersteuning van het team VTH voor de gemeente Waalre op zoek naar een jurist. De werkzaamheden die je kunt verwachten zijn over de volle breedte van wat gebruikelijk is op het gebied van toezicht en handhaving, als je denk aan de juridische kant van vergunningen en handhaving. Daarnaast houdt jij je bezig met de juridische ondersteuning op het gebied Corona gerelateerde vraagstukken.


Je maakt deel uit van een leuk en hecht team VTH, die graag dossiers met elkaar bespreken en informatie en kennis delen met elkaar. Een “einzelgänger” past hier dus wat minder. Uiteraard wordt je ingewerkt in de lopende dossiers, maar er wordt wel iemand verwacht die zelfstandig kan werken, communicatief sterk is en veel ervaring heeft met het volgen van handhavingsprocedures met name op het gebied van de Wabo en de bijbehorende bezwaar- en beroepsprocedures. Ervaring met het maken van een uitvoeringsprogramma en jaarverslag is een pre.


Overige informatie

Het team VTH heeft behoorlijk wat kennis in huis, en daarom is een echte senior dit keer voor Waalre niet per definitie nodig. Omdat het onduidelijk is hoe lang de COVID maatregelen duren, houdt men rekening met veel thuiswerken. Daarom is relevante kennis en ervaring met deze materie wel echt nodig, om zelfstandig te kunnen werken.

Ben je toch een senior, zonder dat het tarief al te gek wordt, dan word solliciteren zeker aanbevolen! Op basis van tarief en ervaring wordt uiteindelijk de keuze gemaakt.


Sollicitatie deadline is maandag ochtend 18 jan om 07:30 uur.

Similar projects

+ Search all projects