Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Interim coördinator Toezicht & Handhaving

Geplaatst 19 mrt. 2021
Project ID: YIS000543
Plaats
Eersel
Uren
32 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 apr. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
65 - 80 €/uur

Functieomschrijving


Opdrachtgever heeft door omstandigheden behoefte aan een interim teamcoördinator voor het team Toezicht & Handhaving. In dit team werken 6 BOA’s, 3 toezichthouders Bouw en 1 toezichthouder RO. De rol van coördinator betekent vooral dat je meewerkend voornam bent, en verantwoordelijk voor functionele aansturing, gericht op de operatie. 


Standplaats is gemeentehuis Eersel, werkzaamheden worden uitgevoerd voor Oirschot, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden.



Functie-eisen


Een geschikte kandidaat zal voor ons ervaring moeten hebben in het operationeel aansturen van toezichthouders en enigszins een ‘zwaargewicht’ zijn, als in een senior. Hij/zij moet ervaren zijn in het onderhouden van operationele en situationele contacten met bestuurders en met andere partners in de keten zoals veiligheidscoördinatoren bij gemeenten en contacten bij de omgevingsdienst en de veiligheidsregio. Met andere woorden; de interim moet zowel operationeel sturing geven aan het team, maar ook enige ervaring in het aansturen van een team met zich meebrengen.


Een extra PLUS zien wij in kandidaten die ook een bijdrage kunnen leveren aan het verder verbeteren van het functioneren van het team.


Sollicitatie deadline is 25-3 om 09:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten