Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance woonconsulent / behandelaar urgentieverzoeken

Geplaatst 20 okt. 2021
Project ID: YIS 9103065
Plaats
Westvoorne
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 1 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 26-10 9:00

 

Uiterlijke startdatum: tussen medio november

Einddatum: zes maanden na start

Optie tot verlenging: Ja, mogelijk tot einde volgend jaar waarbij er meegedacht kan worden over de invulling na de fusie

2 dagen in de week is voldoende, dus 16 uur. Minder is mogelijk. Iets meer kan, maar liever niet. Het werk kan en mag vanuit huis gedaan worden. 

Er zijn geen vaste werkdagen 

De standplaats is Westvoorne

Het gaat om een schaal 10 functie

Richtlijn Tarief: afhankelijk aanbod

 

Woonconsulent / Medewerker Urgentieaanvragen

 

Door de toenemende werkdruk en steeds complexer wordende urgentieaanvragen m.b.t. het wonen, is er op dit moment ondersteuning nodig. De urgentieaanvragen, aanvragen van personen die op basis van de wet hebben op voorrang bij het toewijzen van woningen, moeten worden afgehandeld. Het gaat dus om de gemeentelijke component van een dergelijke aanvraag.

 

De aanvragen voor een urgentieverklaring komen via het systeem bij binnen, vervolgens is er contact met de aanvrager, moet het dossier worden behandelt, compleet worden gemaakt en worden beoordeeld. Op basis hiervan wordt maatwerk advies gegeven. Mogelijk zijn er verzachtende omstandigheden waardoor de hardheidsclausule moet of kan worden aangepast dmv een college verzoek. Het akkoord of de afwijzing dienen teruggekoppeld worden. Na goedkeuring komt de aanvraag als urgent in het systeem te staan en dit wordt dan weer doorgespeeld naar de woningcorporaties.

 

Functie-vereisten:

Kennis en ervaring van de wetgeving m.b.t. het thema wonen, urgentieverklaringen en interne besluitvormingsproces van de gemeente m.b.t. het behandelen van zulke aanvragen voor urgentieverklaringen.

Zelfstandig kunnen werken, de gemeente ontlasten ipv te belasten.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten