Gemeenteprojecten

Freelance Wervoorbereider civiele techniek (toezichthouder of ontwerper tekenaar)

Geplaatst 23 apr. 2021
Project ID: YIS000648
Plaats
Best
Duur
8 maanden
(23 apr. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
65 - 80 €/hr

Maak kennis met het Ingenieursbureau

De afdeling Beheer (48 fte) van de gemeente Best bestaat uit de vakgroepen: Beheer openbare ruimte (binnen- en buitendienst), sportaccommodaties en het Ingenieursbureau.

Het mooie van in Best werken is dat je komt werken in een klein gemotiveerd team met ongeveer 10 betrokken en enthousiaste collega’s waarbij je van het begin tot aan het eind bij de projecten betrokken bent. 

 

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder ben jij het aanspreekpunt tijdens de projecten en draag je zorg voor de kwaliteit en voortgang van de projecten. Je controleert van de kwaliteit op projecten. Je beoordeelt de uitvoerbaarheid van een bestek in de voorbereidingsfase, voordat deze wordt aanbesteed en denkt mee in eventuele oplossingen, jij weet immers hoe het buiten werkt.

 

Als Ontwerper tekenaar ben je onze schakel tussen idee en werkelijkheid. Je (her)ontwerpt de openbare ruimte bij reconstructies en nieuwe bestemmingsplannen, werkt een aantal scenario’s uit ter beoordeling in het projectteam.

 

Ben jij voor ons een voorkeurs kandidaat?

Je hebt een pré als je daarnaast de nodige ervaring hebt als werkvoorbereider. Je werkzaamheden als werkvoorbereider komen neer op het volgende: 

•      Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van (schets)-ontwerpen naar civieltechnische tekeningen en RAW bestekken.

•      Je stelt bijbehorende kostenramingen en nacalculaties op.

•      Je bent inzetbaar in alle voorkomende fasen van een project. Je voert hierbij veelal zelfstandig het werk uit.

•      Je stemt je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak. Zo nodig bedenk je mogelijke alternatieven.

•      Je onderhoudt contacten met leveranciers en (onder)aannemers.


Hier worden wij enthousiast van

We zoeken iemand die zich hierin herkent.

Je hebt een MBO+ of HBO opleiding civiele techniek

Verder heb je als civiele werkvoorbereider liefst 3 jaar ervaring op gebied wegenbouwkundige projecten. Je bent bekend met autocad en de RAW systematiek. Je bent pro actief, collegiaal, werkt nauwkeurig en je bent gewend om binnen een team te werken.


Sollicitatie deadline is 30-4 om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten