Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance werving en selectie specialist / recruiter (24 uur, zzp)

Geplaatst 1 nov. 2022
Project ID: YIS 9123059
Plaats
Mierlo, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 nov. 2022 12:00

Start: 1/12/2022

Eind: 1/06/2023

Uren: 24

Schaal: 10

 

We hebben voor de deelnemende organisaties (Dienst Dommelvallei, Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel) te maken met een stijgende trend in het aantal vacatures. Daarnaast willen we ook een kwalitatieve slag maken als het gaat om werving en selectie. Daarom zijn we binnen P&O op zoek naar extra ondersteuning op het gebied werving en selectie. Hierbij denken we aan de volgende taken:

 

1) Het uitvoeren van het werving en selectieproces voor vacatures die in de komende zes maanden ontstaan. Daar horen onder andere de volgende taken bij: a) Inventarisatie van vacatures bij verschillende organisaties en advisering in samenwerkingsacties; b) Leidinggevenden adviseren over het opstellen en moderniseren van vacatureteksten; c) Meedenken/adviseren en benaderen van passende kanalen om de vacature uit te zetten; d) Zorgdragen voor een optimale planning; e) Eventueel voeren van gesprekken (per vacature wordt door de personeelsadviseur in combinatie met betrokken leidinggevende een afweging gemaakt welke gesprekken de ondersteuning bijwoont); f) Afhechten van administratieve handelingen rondom indiensttreding richting de personeelsadministratie. Personeelsadministratie pakt de taken over vanaf het opstellen van de overeenkomst.

 

2) Het proces van werving en selectie in kaart brengen en verbeteringen onderzoeken + doorvoeren.

 

3) Inventarisatie en waar mogelijk uitvoeren van een valuatie van het gebruik van werkeninzuidoostbrabant.nl en nationale vacaturebank.

 

4) Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor de beleidsadviseurs als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie en mede op zoek gaan naar een externe partij die ons kan ondersteunen.

 

  • een afgeronde hbo;
  • minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van werving& selectie
  • werkervaring in overheidsland is een pré
  • je bent energiek en organisatie sensitief;
  • kritische gesprekspartner en een klantgerichte adviseur;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 

Profiel: Pas afgestudeerde trainee mag of een kandidaat met een intercedent achtergrond en een goede aanpakkersmentaliteit, maar wel die affiniteit met de arbeidsmarkt. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten