Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Werkvoorbereider

Geplaatst 1 nov. 2021
Project ID: YIS 9103729
Plaats
Lelystad
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 30 apr. 2022
Tarief
60 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 8-11 9:00

Opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Voorkeur 36 uur maar 32 kan ook. 

Schaal: 9 CAR UWO

Zeer goede junior met ervaring mag ook.

 

Medior Werkvoorbereider

 

Civiel binnen het fysiek domein…

Binnen het Fysiek domein zijn zo’n 250 medewerkers werkzaam verspreid over verschillende clusters die worden ondersteund door 7 teamleiders. Het Ingenieursbureau is een divers team, van 25 professionals, met een leeftijdsopbouw van jong talent tot ervaren medewerkers die elkaar stimuleren binnen de projecten. Het team kent drie functies: er zijn Projectleiders, Werkvoorbereiders en Toezichthouders. Men werkt nauw samen met diverse andere teams binnen de gemeentelijke organisatie. Het werkveld van het Ingenieursbureau is breed.

 

Het Ingenieursbureau is verantwoordelijk voor het voorbereiden, op de markt brengen en realiseren van veelzijdige civieltechnische projecten. De meest in het oog springende projecten van het team zijn Lelystad airport, revitalisering Stadshart, woonwijk Warande en bedrijventerrein Flevokust. Daarbij vervult het team een sleutelpositie tussen planvorming en realisatie. Het Ingenieursbureau fungeert tevens als vraagbaak, adviseur én opdrachtnemer voor de rest van de organisatie, waar het civiele- en cultuurtechnische vraagstukken betreft.

 

Samen met de collega’s van de clusters ruimte, wegen, water & milieu en service zorgt het ingenieursbureau voor een veilige en mooie openbare ruimte met tevreden inwoners en bezoekers.

 

De functie…

Bij stadsuitbreiding en groot onderhoud van de bestaande stad ben je een belangrijk onderdeel van het projectteam. Bij stadsuitbreiding en Groot Onderhoud werk je het schetsontwerp uit naar werktekeningen. In dit team geef je advies over de te volgens aanbestedingsprocedure en de te hanteren contractvorm. Je voorziet het projectteam van inhoudelijke adviezen om de technische vraagstukken om te zetten naar passende maatregelen en je vertaald dit naar een raming. Je verwerkt dit naar een contractstuk met een praktische vertaalslag naar de uitvoering. Tijdens de uitvoering is je rol in het projectteam om toe te zien op een goede naleving van het contract.

 

Je werkt nauw samen met projectleiders en toezichthouders. Je ondersteunt medewerkers bij het oplossen van werkinhoudelijke problemen op jouw vakgebied.

 

Functie-eisen/sterke affiniteit met…

* MO of HBO afgeronde opleiding richting Civiele Techniek met 5 jaar werkervaring binnen vakgebied

* Ervaring met Microstation CE

* kennis van de Standaard RAW Bepalingen 2020 en de U.A.V. 2012

* Ervaring met calculeren en RAW-bestekken en raamovereenkomsten vervaardigen

* Kennis en ervaring met GWW bundel

* Kennis en ervaring met aanbesteden via Tenderned

* Affiniteit met juridische component van het vak

* VCA basisveiligheid

* Zelfstandig kwalitatief goede producten kunnen opleveren met tempo en hulp vragen wanneer nodig

 

De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:

- Luisteren

- Plannen en organiseren

- Flexibel

- Zelfstandig

- Teamspeler

- Overtuigen

- Adviseren

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten