BIZOB

Freelance senior adviseur verkeer (zzp)

Geplaatst 25 apr. 2024
Project ID: YIS 9156110
Plaats
Sint-Michielsgestel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 mei 2024
Einde: 15 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 mei 2024 12:00

Mijn Gemeente Dichtbij

Startdatum 15 mei 2024

Einddatum 6 maanden (optie verlenging)

Functieschaal 10

Aantal uur per week 36

Gemeenschappelijke regeling samenwerking Boxtel-Sint Michielsgestel

Standplaats: Sint-Michielsgestel

Als Adviseur Mobiliteit en Verkeer ben jij dé deskundige als het gaat om de juiste verbindingen te leggen tussen de strategie enerzijds, en de dagelijkse operatie anderzijds. Jij gaat en staat voor alle opgaven die te maken hebben met het spoor, snelweg, verstedelijksopgaven en mobiliteitsvraagstukken binnen gemeente Boxtel en gemeente Sint-Michielsgestel. De grootste plannen worden door de rijksoverheid en de regio bepaald én jij vertaalt dit beleid naar de uitvoering. Bouw jij met ons mee?

Wat je gaat doen 

Als Adviseur Mobiliteit en Verkeer ontwikkel jij jezelf door samen te werken en veel te sparren met je collega-deskundigen. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Jij ontwikkelt beleid voor verkeer en mobiliteit. Je presenteert visies, plannen, dilemma’s en oplossingen aan onze inwoners en het bestuur om de mobiliteitstransitie te bevorderen.  

  • Je ontwikkelt lokale uitvoeringsplannen en realiseert de vastgestelde beleidsdoelen.

  • Samen met andere lokale en regionale collega’s, en externe partners, draag je bij aan de beleidsvorming op ons brede, ruimtelijke domein. Je weet welke interne en externe (onafhankelijke) partners daarbij nodig zijn. Je stemt af hoe beleidsdoelen via programma’s, organisatie en gouvernance tot resultaten te leiden.

  • Je blijft inhoudelijk op de hoogte van maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkelingen. Je inspireert, stuurt en beïnvloedt resultaatgericht.

  • Tot slot vind je het leuk om je collega’s te inspireren, verbinden en te coachen. Je bent motiverend en ondersteunend aan de medewerkers binnen het Cluster Verkeer.

Jouw team 

Je werkt dagelijks met teams die samen de Openbare Ruimte van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel beheren. Het kennisniveau in de teams is hoog en samen werken wij aan onze doelstellingen. We geloven in samenwerking en synergie met andere teams, waarbij we de verwachtingen van onze inwoners en bedrijven hoog in het vaandel houden. Je thuisbasis is het cluster Verkeer van het team Inrichting, Verkeer en Reiniging (IVR). Je maakt onderdeel uit van een groep vak-beheerders met ieder zijn eigen specialisme.

MijnGemeenteDichtbij  

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. We spelen innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden: namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig. 

Dit ben jij 

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau in de richting mobiliteit en verkeer, planologie of ruimtelijke ordening, of hebt dit door aantoonbare ervaring opgebouwd.

  • Je heb gevoel voor het opereren in een politiek bestuurlijke omgeving (bij voorkeur bij de overheid) en kent de dynamiek die dit met zich meebrengt. Je voelt goed aan wat de bestuurlijke ambities zijn en weet deze te vertalen naar MijnGemeenteDichtbij.

  • Je werkt graag samen met collega’s, binnen en buiten je team, om samen een goed resultaat neer te zetten. 

  • Je bent creatief in denken en handelen en bent een echte verbinder. Je neemt graag het voortouw bij complexe vraagstukken en opgaven en houdt overzicht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten