Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance verkeerskundige / beleidsadviseur (zzp)

Geplaatst 7 jun. 2022
Project ID: YIS 9115786
Plaats
Gennep
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 20 jun. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
90 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 jun. 2022 14:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 30-9-2022

Aantal uur per week: 24-36 uur per week

Tariefindicatie: € 92 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv).

 

 

  • ‘Ben jij die enthousiaste, vlotte adviseur die een frisse kijk heeft en vooruitstrevend is op het gebied van verkeer en mobiliteit in een organisatie die in ontwikkeling is?
  • Ben je daarnaast per direct beschikbaar voor circa 3 maanden ter vervanging van onze huidige beleidsadviseur? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!’

 

 

De gemeente Gennep is per direct op zoek naar een:

 

Beleidsadviseur Verkeer en Mobiliteit.

 

Werken in de gemeente Gennep betekent werken bij een energieke, actieve en ontwikkelingsgerichte organisatie. Wij denken van buiten naar binnen. In de gemeentelijke organisatie werken circa 130 mensen verdeeld over drie afdelingen. De organisatie kenmerkt zich door een pragmatische stijl met korte lijnen naar het management en bestuur. De werksfeer is prettig en informeel.

 

Wij vragen:

Als beleidsmedewerker ligt je focus op de strategische en tactische aspecten van verkeer, vervoer en mobiliteit. Met je sterke inhoudelijke bagage stel je de verkeerskundige kaders op voor de ontwikkelingen in de gemeente en initieer je nieuw beleid. Je weet te schakelen tussen de verschillende detailniveaus binnen je takenpakket. Daarbij vervul je de rol van programmamanager verkeer en vervoer, zowel intern als in regionaal verband. Het is van belang dat je verbinding legt en houdt tussen de verschillende vakdisciplines. Je geeft sturing en richting aan je vakgebied, je bent dé verkeersbeleidsadviseur van de gemeente Gennep.

 

Je houdt overzicht op de veelheid van taken en stelt zo nodig prioriteiten. Daarnaast heb je ervaring met budgetbeheer in het kader van de planning & control cyclus. Als beleidsadviseur ben je op tactisch, strategisch en inhoudelijk niveau het eerste aanspreekpunt en adviseur voor het gemeentebestuur en het management. Je bent je bewust van de veranderende rol van de overheid en kan jezelf en het taakveld daarin verder ontwikkelen.

 

 

Wij verwachten:

- Een relevant Hbo-diploma (op het gebied van verkeer en vervoer);

- Een minimale inzetbaarheid van 24 uren per week;

- Ervaring met het adviseren van management en bestuur en het participeren in regionale samenwerkingsverbanden;

- Ervaring binnen de overheid en je bent vakinhoudelijk goed onderlegd;

- Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

- Kennis van juridische aspecten van verkeerszaken;

- Het vermogen om zelfstandig en in projectteams te kunnen werken;

- Een klantgerichte instelling met gevoel voor burgerparticipatie;

- Het vermogen om problemen innovatief op te lossen;

- Eigenaarschap door zelf regie en verantwoordelijkheid te nemen;

- Je draagt bij aan oplossingen en het bereiken van resultaten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten