Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverleners (zzp)

Geplaatst 13 sep. 2022
Project ID: YIS 9120691
Plaats
Assen, Drenthe
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 19 okt. 2022
Einde: 19 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Voor de gemeente Assen zijn wij op zoek naar een Vergunningverlener WABO/Omgevingswet. Het mag junior, medior of senior zijn.

start: 19.10.2022

duur: 1 jaar

uren: 32-36 uur per week

schaal: 9 / 10 (afhankelijk van de ervaring die iemand meebrengt)

 

Het takenpakket op hoofdlijnen: Vergunningverlening WABO

 

Junior en senior medewerkers vergunningverlening

Je gaat werken in het team Bouwen Wonen en Ondernemen. Het team kent een front office en een back office. In de front office worden de baliegesprekken gevoerd, telefoon en mail afgehandeld. De vooroverleggen en kleine bouwaanvragen worden hier ook afgehandeld. In de back office worden de zwaardere vergunningen behandeld.

Wij zoeken ondersteuning voor alle type werkzaamheden. Tot je takenpakket behoren o.a. het afhandelen van bouwaanvragen, het behandelen van vooroverleggen, het klantcontact. Daarnaast ben je vliegende keep voor het hele team. Je vindt het leuk te werken aan kwaliteitsverbetering (slimmer en sneller werken, planmatig, meer klantgericht) en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld. 

 

 

Wat breng je mee aan kennis, gedrag en vaardigheden?

·        Een afgeronde technische, juridische of ruimtelijke ordening opleiding op HBO werk- en denkniveau.

·        Beschik je over ABW 1 en 2, dan is dat een pre.

·        Je hebt kennis van de nieuwe systematiek van de Omgevingswet, aanverwante Regelingen / AMVB’s, alsmede van de Wet Kwaliteitsborging

·        Je hebt werkervaring als medewerker vergunningen bij een gemeentelijke organisatie.

·        Je kunt bestemmingsplannen interpreteren.

·        Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

·        Je hebt feeling met computerprogramma’s; ervaring met KEY2vergunningen is een pre. Daarnaast heb je ervaring met zaakgerichte systemen.

·        Je hebt een politieke antenne en weet hier integer mee om te gaan. Je bent zorgvuldig en beschikt over een zuiver taalgevoel. Je bent van nature een teamspeler, communiceert goed en bent sociaal vaardig.

·        Je bent in staat collega’s mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en een andere manier van werken, je hebt overtuigingskracht en mensenkennis, en voelt goed aan waar onze uitdagingen liggen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten