Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener APV en bijzondere wetten (zzp)

Geplaatst 18 jun. 2024
Project ID: YIS 9160172
Plaats
Velsen-Noord, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
70 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 jun. 2024 12:00

Functieschaal: 8/ 9.

Inzet: 24-32 uur per week.

Graag motivatie, beschikbaarheid opnemen in het CV.

Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel.

Hybride werken: 50% kantoor en 50% thuis.

Gemeente Velsen



Je komt te werken in team Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Velsen. Dit team bestaat uit 50 collega’s die allemaal behoorlijk dol zijn op hun vak.

Of ze nu jurist zijn, handhaver, toezichthouder of vergunningverlener zijn…. de expertise in het vak wordt erg gewaardeerd. Je hebt dan ook veel zelfstandigheid in je werk. Je werkt overigens vanuit een klein kernteam met 2 directe collega’s. En uiteraard heb je veel contact zowel in- als extern de organisatie. Waarbij je 50% van je tijd vanuit huis kunt werken en de rest op kantoor.

Als vergunningverlener APV en Bijzondere wetten zorg je ervoor dat het gehele proces van vergunningverlening snel en integraal verloopt.

- Je fungeert als eerste aanspreekpunt m.b.t. aanvragen om vergunningen/ ontheffingen op gebied van Drank & horeca, APV en Bijzondere Wetten.

-Je staat burgers, ondernemers of anderen te woord en voert overleg met aanvragers en andere belanghebbenden.

-Je neemt aanvragen om vergunningen en ontheffingen in behandeling en beoordeelt/toetst aanvragen aan wetten, verordeningen en gevoerd beleid en je wint advies in bij collega’s of andere vakteams, als dat nodig is.

- Je handelt aanvragen administratief af. Je stelt o.a.vergunningen en ontheffingen op en de daaraan verbonden voorwaarden

- Je toetst bij bepaalde vergunningen aan de hand van Bibob of er geen belemmeringen op dat vlak zijn.

- Je levert vanuit de eigen vakdeskundigheid een bijdrage aan de beleidsvoorbereiding en -advisering m.b.t. (de uitvoering van) bijzondere wetten en verordeningen. Je volgt en signaleert ontwikkelingen en problemen.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Kennis van APV en bijzondere wetten;

  • Minimaal 3 jaar ervaring als vergunningverlener APV bij een overheidsinstantie;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten