Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vakspecialist werk en inkomen (zzp)

Geplaatst 24 jun. 2022
Project ID: YIS 9116869
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
1 maand
Start: 18 jul. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
55 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2022 14:00

Startdatum: Het liefst zo snel mogelijk, maar startdatum is bespreekbaar.

Einddatum: 31-8-2022, 1 maand verlenging mogelijk

Functieschaal: 9

Aantal uur: 36

Indicatie uurtarief: €60

 

 

Als vakspecialist Werk en Inkomen ben jij de specialist op het gebied van de Participatiewet, bijzondere bijstand en het minimabeleid. 

Je behandelt alle aanvragen op het gebied van Werk en Inkomen en ben jij verantwoordelijk voor het rechtmatig en effectief verstrekken van de uitkeringen. 

Je bent vraagbaak voor de consulenten Sociaal Domein als het bijvoorbeeld gaat over voorliggende voorzieningen en/of eventueel in te zetten maatwerkvoorzieningen. Voor het stukje re-integratie werk je samen met onze re-integratiepartner Intos. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beschut werken en loonkostensubsidies.

 

Voor deze tijdelijke opdracht zijn we naar iemand op zoek die zich in eerste instantie bezighoudt met de verwerking aanvragen energietoeslag. In eerste instantie voor de duur van 2 maanden, met de mogelijkheid van een verlenging van 1 maand

 

 

Je brengt mee:

  • Je hebt niet alleen goed zicht op de Participatiewet maar ook op het gehele sociale zekerheidsstelsel.
  • Je geeft vanuit je praktijkervaring input aan de beleidsadviseurs over kwalitatief werken en efficiënte voorzieningen binnen de Participatiewet.
  • Je bent in staat om integraal te werken met de andere werkvelden binnen het Sociaal Domein.
  • Je bent flexibel, toont initiatief en weet om te gaan met de veranderingen binnen het Sociaal Domein.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten