Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance unithoofd project- en ingenieursbureau (zzp)

Geplaatst 22 dec. 2023
Project ID: YIS 9146773
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 8 jan. 2024
Einde: 7 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 dec. 2023 12:00

Voor nu gaat de aanvraag open voor 3 maanden, met optie tot verlenging.

Beschikbaarheid, bijzonderheden en eventuele motivatie in het cv opnemen.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Werken voor de gemeente Capelle aan den IJssel betekent werk dat verrassend uitdagend en allesbehalve saai is. We onderscheiden ons door flexibiliteit en daadkracht in een werkomgeving waar ideeën en initiatieven sterk worden aangemoedigd. Jouw talenten en werkgeluk staan bij ons voorop.

Jouw functie als Unithoofd project- en ingenieursbureau heeft effect omdat…

er áltijd draagvlak is voor een goed plan. Zo zorg jij als enthousiast Unithoofd project- en ingenieursbureau voor een duurzame ontwikkeling van de stad. Je hebt een visie over een leefbare stad. Vanuit die visie geef je op coachende wijze leiding aan jouw unit. Jouw unit werkt aan uitdagende en complexe projecten in grootstedelijk gebied. Projectleiders, werkvoorbereiders, ondersteuners, toezichthouders en directievoerders maken deel uit van jouw unit. Als onderdeel van het management team van Stadsbeheer draag je bij aan de koers en bedrijfsvoering van de afdeling. Dit doe je samen met het afdelingshoofd en drie andere enthousiaste en betrokken unithoofden.

Verder houd jij je bezig met het:

· dagelijks aansturen van jouw unit van ongeveer 25 collega’s, waarbij jij eindverantwoordelijk bent voor de bezetting, de bedrijfsvoering en de budgetten.

· bijdragen aan de verdere doorontwikkeling van de unit en de goede relaties met andere units en afdelingen.

Dit doe je via jouw strategische denkkracht, visie op de processen en jouw talent om voor goede verbinding en samenwerking te zorgen.

· bewaken van de lopende projecten.

Over Capelle aan den IJssel

Wij zijn een gemeente met het mooiste aantal inwoners dat er bestaat. Groot genoeg om te werken met de uitdagingen en onderwerpen die bij een grote stad horen. Klein genoeg om op individueel niveau echt verschil te maken.

Wist je trouwens dat:

· bij ons de basis op orde is en innovatie voorop staat?

· ons kantoor het mooiste terras heeft van de hele gemeente?

· … je als unithoofd project- en ingenieursbureau de afdeling Stadsbeheer versterkt?

Over Stadsbeheer

Snel schakelen is een talent dat jullie allemaal hebben. Dat merk je vooral door de interessante uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Zo staat de gemeente Capelle voor een grote bouwopgave. Op het gebied van mobiliteit gaan we veel investeren om de stad beter bereikbaar en veiliger te maken. Klimaatverandering speelt een steeds grotere rol in ons werk, waardoor we ons werk op een andere manier moeten uitvoeren. Daarom willen we een flexibele organisatie zijn waarin innovatie en verbeteren centraal staat.

“Stadsbeheer werkt aan uitdagende projecten. Veel afwisseling. Ik leer hier veel van mijn collega’s. Zo kan ik mij verder ontwikkelen.”

Als collega van Stadsbeheer ben je lid van een veelzijdig en betrokken team. Wij maken dingen mogelijk in de Capelse buitenruimte.

We bestaan uit de drie units Vergunningen, toezicht & handhaving, Uitvoering en Project- en ingenieursbureau. Samen werken we aan handhaving, de (her)inrichting van de buitenruimte, projectmatig onderhoud en hebben we warm contact met bewoners en ondernemers. Dat doen we op een slimme en duurzame manier. Met 150 collega’s zorgen we dus voor een schoon, heel, veilig en duurzaam Capelle. Binnen Stadsbeheer krijg je vrijheid en een uitdagende functie, gedeeltelijk thuiswerken hoort daar natuurlijk bij. Nieuwe talenten zijn altijd welkom en collega’s opleiden doen we graag.


Jouw talenten

Iedereen heeft talenten en bij Capelle kan en mag je die altijd inzetten. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving. Dat doe je door jouw aandacht voor leefbaarheid in de stad.

Verder neem je mee:

· minimaal hbo+-werk- en denkniveau met een civieltechnisch gerelateerde of projectmanagement achtergrond

· ruime ervaring in het werken aan projecten in de buitenruimte en kennis van projectbeheersing

· ruime ervaring in het werken met bestuurders in een politieke context

· meerdere jaren ervaring met de aansturing van professionals in een vergelijkbaar taakgebied

· een coachende leiderschapsstijl, het vermogen om overzicht te houden en het talent om te sturen op hoofdlijnen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten