Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder civiele techniek (zzp)

Posted Jul 7, 2022
Project ID: YIS 9117630
Location
Lelystad, Flevoland
Timeline:
7 months
Starts: Sep 1, 2022
Ends: Apr 1, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 14, 2022 12:00 PM

Startdatum: 1 september

Duur opdracht: 6 mnd met eventueel optie tot verlenging

Aantal uren week: 32-36

Inschaling: 9 (cao gemeenten)

 

Wil jij meebouwen aan Lelystad de hoofdstad van de nieuwe natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Civiel binnen het fysiek domein ”Actief betrokken met elkaar”

Het Ingenieursbureau is een divers team van gedreven professionals, van jong talent tot ervaren medewerkers die elkaar stimuleren binnen de projecten. Het team kent drie functies: er zijn Projectleiders, Werkvoorbereiders en Toezichthouders. Men werkt nauw samen met diverse andere teams binnen de gemeentelijke organisatie. Het werkveld van het Ingenieursbureau is breed.

 

Het team…

Het Ingenieursbureau is een divers team, van 23 professionals, met een leeftijdsopbouw van jong talent tot ervaren medewerkers die elkaar stimuleren binnen de projecten. Het team kent drie functies: er zijn Projectleiders, Werkvoorbereiders en Toezichthouders. 

Men werkt nauw samen met diverse andere teams binnen de gemeentelijke organisatie. Het werkveld van het Ingenieursbureau is breed. Zo zijn er contacten met burgers, aannemers, nutsbedrijven en andere ambtelijke organisaties, zoals Rijkwaterstaat en de Provincie. Er is een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor het maatschappelijk belang en naar de (politieke) organisatie. Voor de medewerkers van het team staat de “burger centraal".

 

Het Ingenieursbureau is verantwoordelijk voor het voorbereiden, op de markt brengen en realiseren van veelzijdige civieltechnische projecten. De meest in het oog springende projecten binnen Lelystad, zijn; revitalisering Stadshart, woonwijk Warande en bedrijventerrein Flevokust. Daarbij vervult ons team de sleutelpositie tussen planvorming en realisatie. Het Ingenieursbureau fungeert tevens als vraagbaak, adviseur én opdrachtnemer voor organisatie, waar het civiele- en cultuurtechnische vraagstukken betreft.

 

Wat ga je doen ”Van opdracht naar uitvoering”.

Je bent voornamelijk betrokken bij civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Hier ga je toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten en werk je nauw samen binnen verschillende projectgroepen bij het vormgeven van de bestekken/contractstukken voor de uitvoering. Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de projectleider. Je monitort en bewaakt voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden en rapporteert hierover regelmatig aan de projectleider. 

Daarnaast voer je de werk- en bestekadministratie over de civieltechnische projecten en stem je goed af met aannemers en nutsbedrijven zodat zij weten wat ze te doen staat.

 

Je ben verantwoordelijk voor technische opleveringen en je zorgt dat de overdracht soepel verloopt. Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.

 

Dit is je stijl ”doen waar je goed in bent”

Je hebt civiel technische kennis en weet dit te vertalen naar de uitvoering in de praktijk. Je hebt geen moeite om overzicht te houden op het complete werkpakket Je hebt een oog voor detail en spreekt je omgeving makkelijk aan op zaken die afwijken van de gemaakte afspraken. Je bent een teamspeler die over voldoende flexibiliteit beschikt om in te spelen op wijzigingen. 

Je krijgt mensen makkelijk in beweging richting het gewenste resultaat. Je bent duidelijk naar je omgeving en je grenzen zijn volkomen helder. Samenwerken met anderen is voor jou vanzelfsprekend.

Aan open- en eerlijkheid hecht je veel waarde. Je creëert een evenwichtige samenwerking tussen de gemeente, aannemers en inwoners. Dit doe je door tijdig en transparant te communiceren. Je bent praktisch ingesteld en je weet op zo’n manier samen te weken dat je met elkaar de beste resultaten weet te behalen. 

 

Wat heb je in je mars voor deze functie…

·        Je hebt hbo werk- en denkniveau en een afgeronde mbo-opleiding civiele techniek.

·        Je hebt werkervaring met het toetsen van UAV-GC contracten 

·        Je hebt ruime werkervaring met het toezichthouden op RAW

·        Je kunt zowel zelfstandig als projectmatig werken en u beschikt over een klantgerichte instelling met daarbij goede communicatieve vaardigheden.

·        Je hebt kennis van riolering, bestrating, asfalt, civieltechnische kunstwerken en veilig werken langs de weg.

·        Je bent een teamspeler die over voldoende flexibiliteit beschikt om in te spelen op wijzigingen.

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Jouw competenties zijn: resultaatgerichtheid | plannen en organiseren | stressbestendigheid | flexibiliteit | innovatief | teamspeler | omgevingsbewustzijn. Gedurende de selectiegesprekken zullen deze competenties beoordeeld worden.

Similar projects

+ Search all projects