Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder BOUW / WABO (ZZP)

Geplaatst 17 nov. 2021
Project ID: YIS 9104633
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
55 - 65 €/uur

Sollicitatie deadline: 23-11 12:00

Start 1 januari 2022.

Opdracht full-time (vanaf 32 uur) voor het gehele jaar.

Tarief: richtlijn is 55-60 Euro. Men zoekt echter een zelfstandige en ervaren toezichthouder die handhavend kan optreden. Hoger tarief mag maar op basis van kennis en ervaring op het CV. Neem daarin mee dat het een full-time opdracht betreft voor een heel jaar.

 

Je controleert en toetst de constructieve technische inhoud van diverse rapportages aan de realisatie. Je handhaaft bij overtreding tijdens de uitvoering. Je rapporteert en signaleert tijdig naar de projectleider. Je werkt proactief. Je bent omgevingsbewust. Jouw kennis van bouwtechnische procedures zet je in. Je bent communicatief sterk.

 

Binnen het team VTH heb je een belangrijke rol bij vragen van de wethouder over legale/illegale bebouwing, je loopt handhavingszaken langs en controleert of verbouwingen/nieuwbouw aan onze regels voldoet. Dit alles doe je in gesprek met onze inwoners en met je collega’s.

 

We zijn een jong team dat intrinsiek wil samenwerken en vooral samen tot oplossingen wil komen. Je staat er nooit alleen voor en je laat andere er ook niet alleen voor staan. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om het werk en de processen binnen het werk te verbeteren. Hiervoor hoef je alleen maar met een goed idee te komen en de motivatie om het uit te voeren.

 

Wil jij werken in een jong en dynamisch team. Dan is MijngemeenteDichtbij misschien wel iets voor jou. Je werkt proactief. Je bent omgevingsbewust. Jouw kennis van bouwtechnische procedures zet je in. Je bent communicatief sterk.

 

Minimaal MBO met liefst ABW1 en evt ABW2. Ervaring is echter belangrijker dan de opleiding. Je werkt proactief. Je bent omgevingsbewust. Jouw kennis van bouwtechnische procedures zet je in. Je bent communicatief sterk.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten