Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance tijdelijke juridische planoloog (zzp)

Geplaatst 8 apr. 2024
Project ID: YIS 9154752
Plaats
Venlo
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 apr. 2024 14:00

Gemeente Venlo

Start 1 mei

Eind 31 december

36 uur per week

Schaal 10a

Tarief: max is 93,50 euro, maar met dit tarief verwachten we een passend CV.



Het Team Wonen en Leven werkt aan een kwalitatief rijke en duurzame woon- en leefomgeving voor de inwoners van Venlo. Wij vertalen sectorale opgaven op het gebied van planologie, wonen, cultuur, erfgoed, natuur en water naar een integrale beleidsafweging. We trekken daarbij samen op met inwoners, ondernemers en organisaties.

Enerzijds spelen we in op vragen die de samenleving stelt, anderzijds vertalen we trends en landelijke ontwikkelingen naar een lokale, concrete aanpak. Dat vraagt om vakkennis, maar ook om creativiteit, bestuurlijke sensitiviteit en flexibiliteit. Venlo is een regionale centrum- en grensstad met zowel stedelijk als landelijk gebied en veel groen. Daardoor ligt er voor ons team een breed scala aan uitdagende kansen en opdrachten. Samen gaan we voor een gemeente waar mensen graag wonen, werken en leven.

 

Het cluster juridische planologie binnen het team Wonen en Leven is verantwoordelijk voor het juridisch planologische proces en advisering bij gebiedsontwikkelingen en majeure projecten. We zijn binnen dit cluster op zoek naar tijdelijke versterking, aangezien er twee ervaren medewerkers gaan vertrekken, waarvoor de vacatures gaan lopen. Daarnaast hebben we nu extra inhuur gezien de ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet en de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt. Dit willen we continueren.

De werkzaamheden omvatten het draaien van TAM-IMRO, het leveren van een bijdrage aan het Omgevingsplan en de afronding van lopende bestemmingsplanprocedures. Je bent verantwoordelijk voor het proces, interne en externe afstemming en het opstellen van college – en raadsvoorstellen.

We vragen:

·       Minimaal HBO werk- en denkniveau;

·       Ruime, aantoonbare werkervaring binnen de gemeente op het gebied van juridische planologie;

·       Kennis van de Omgevingswet en het nieuwe instrumentarium

·       Affiniteit met de digitale standaarden

 

We zoeken een ervaren kandidaat, die snel werkzaamheden kan oppakken en zelfstandig zijn weg kan vinden in de organisatie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten