Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance telefoniste/receptioniste (24 uur, zzp)

Geplaatst 22 dec. 2022
Project ID: YIS 9125868
Plaats
Den Bosch, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
Start: 31 mrt. 2023
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 jan. 2023 13:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 31-3-2023

Mogelijkheid tot verlenging: ja

Uren: 24

Functieschaal: 5, tarief passend bij schaal

Thuiswerken: nee

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



De ODBN zoekt per direct een telefoniste/receptioniste voor 24 uur per week.

Jij weet als geen ander een gast een warm welkom te heten en je bent er trots op dat je telefoontjes in één keer naar de juiste collega doorverbindt.

 

Herken je je hierin, spreekt onderstaande jou aan reageer dan direct op deze vacature.

 

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat in hoofdzaak de telefooncentrale beheren. Dit doe je samen met twee collega’s. Daarnaast zorg je voor een gastvriendelijk ontvangst van de bezoekers. De ODBN is continu bezig haar dienstverlening te verbeteren. De telefonische dienstverlening is mede bepalend voor het imago van de ODBN. We verwachten daarom van jou dat je een actieve bijdrage levert aan de kwaliteitsverbetering van de telefonie. 

Wat vragen we van jou?

Onze ideale telefoniste heeft minimaal een MBO diploma niveau 3 en is iemand die niet slechts de telefoon aanneemt, maar begrijpt dat er een dienst wordt verleend. Je bent in staat om door te kunnen vragen naar wat de klant nu echt wil. We verwachten dat je een stapje extra doet om zorgen dat klanten en collega’s naar tevredenheid worden geholpen. Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in de beschreven taken bij een organisatie van minimaal 300 medewerkers. Uiteraard ben je dienstverlenend, representatief, klantgericht, flexibel en collegiaal ingesteld.

 

Praktische zaken

Door een optimale bezetting van het team facilitair/receptie dragen we bij aan een goede klantbediening. Om dit te bereiken zijn een aantal praktische zaken cruciaal bij deze taak:

·        Je bent per direct inzetbaar;

·        Het betreft een functie voor 24 uur per week tijdens de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het werkrooster wordt in onderling overleg met de directe collega’s afgestemd en kan per week verschillend zijn (bij mogelijke vakantie en ziekte van collega’s).



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten