Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager ruimtelijke ontwikkeling (zzp)

Posted Jun 7, 2022
Project ID: YIS 9115979
Location
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Jul 1, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 15, 2022 2:00 PM

Startdatum per 1 juli

Einddatum 31 december

Uren: 36 uur per week

Richttarief: 88,50-

 

 

Het team Team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit circa 30 medewerkers en die zijn samen verantwoordelijk voor de vakgebieden Ruimtelijke Ontwikkeling, Grondzaken, Volkshuisvesting, Omgevingsrecht en Erfgoed. 

Dit jonge team is volop in ontwikkeling en de ambities van de gemeenten Sint-Michielsgestel en Boxtel zijn hoog. 

Binnen het ruimtelijk domein liggen stevige opgaven. Hierin moeten we keuzes maken waarmee we ambities realistisch houden. 

Hiervoor ligt een duidelijk plan voor 2022, maar je komt niet in een gespreid bedje terecht. 

 

De komende periode zal de focus liggen op: 

• de capaciteit van het team Ruimtelijke Ontwikkeling vergroten; 

• prioriteren en keuzes maken; 

• anders werken en organiseren. 

 

Je functie 

Als teammanager vervul je de rol van integraal manager van het team en coach van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering van het team en je geeft als teammanager direct leiding aan de medewerkers van het team. Je bent een ervaren people manager. Je hebt oor en oog voor de medewerkers, treedt coachend op en geeft duidelijk richting aan het team. En er is meer 

Naast de dagelijkse aansturing van team haal je genoegen uit team- en venster overstijgend werk. Je vormt met vijf collega’s het venstermanagementteam en samen zijn jullie verantwoordelijk voor integrale afstemming op tactisch en meer venster-overstijgend niveau. In het venster MT vatten jullie ook beleidsvraagstukken bij de horens die organisatorisch, bestuurlijk en begrotingstechnisch actueel zijn en aandacht behoeven. Bovendien werk je graag mee aan integrale projecten die spelen binnen de organisatie en draag je bij aan de doorontwikkeling van MijnGemeenteDichtbij en de ontwikkeling van het venstermanagementteam. 

Voor de organisatieontwikkeling is in 2021 een meerjarig programma gelanceerd. Dit ben jij Collega's omschrijven jou als een inspirerende people manager met een doortastende persoonlijkheid. Je initieert verbetering, kijkt vooruit en gaat voor succes. Je hebt oor en oog voor medewerkers, treedt coachend op en geeft duidelijk richting aan het team in de rol van aanvoerder. Je vergroot de wendbaarheid en veerkracht door interesse te tonen, goed te luisteren en ruimte te geven aan (integrale) initiatieven. Je schakelt makkelijk tussen organisatorische vraagstukken en operationele uitdagingen. 

Je zoekt actief de samenwerking op met jouw collega teammanagers en kijkt vanuit een integrale bril naar vraagstukken. 

 

En verder: 

• Je hebt stevige leidinggevende ervaring, waarbij ervaring in een vergelijkbare functie een pré is;

• Politieke sensitiviteit stroomt je door de aderen; 

• Je houdt ervan om niet alleen gericht te zijn op je team, maar ook op het venster en de organisatie; 

• Je bent iemand die de uitdagingen van de veranderopgave leuk vindt. 

• Je hebt ervaring met het aansturen van verandertrajecten binnen organisaties. 

• Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau; 

• Je bent 36 uur per week beschikbaar . 

 

Jij hebt de volgende kwaliteiten: 

• je bent het boegbeeld van het team en je staat in verbinding met de organisatie, het bestuur en met andere stakeholders; 

• je bent een inspirator en voorbeeld voor anderen. Kortom je bent een leider die betrokken is en oog heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers; 

• je hebt van nature een positieve grondhouding en bent gericht op het grijpen van kansen voor jouw team en de organisatie; 

• je brengt rust in het team, dat resulteert in een stabiele prettige werkomgeving;

 • je bent een verbinder, zowel binnen het team als daarbuiten; 

• je ziet veranderen als een uitdaging en neemt daar de mensen in mee; 

• je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en je bent in staat oog te houden voor innovatie en deze te vertalen naar de eigen werkomgeving. 

Similar projects

+ Search all projects