Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager inkomen en toegang (zzp)

Geplaatst 10 dec. 2022
Project ID: YIS 9125348
Plaats
Geldrop, Noord-Brabant
Uren
28 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 1 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 13:00

Startdatum: 1-1-2023

Einddatum: 1-3-2023

Mogelijkheid tot verlenging: ja wellicht, afhankelijk van structurele invullen

Uren:  28 uur per week

Functieschaal: 11

Tarief: passend bij kennis en werkervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


“Het sociaal domein is constant in beweging. Inwoners worden mondiger, gemeenten krijgen meer verantwoordelijkheden vanuit het Rijk en we willen dicht bij onze inwoners staan. Wij streven dat na binnen de gemeente Geldrop-Mierlo door onze dienstverlening persoonlijk, dichtbij en verbonden vorm te geven. Jij kan daar in jouw rol als teammanager Inkomen en Toegang een belangrijke bijdrage aan leveren. Binnen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) ondersteun je de teams Inkomen, Toegang en Administratie. Je coacht jouw enthousiaste collega’s vanuit oprechte interesse. We hebben al veel stappen gezet en we hebben nog voldoende uitdagingen waarbij wij jouw hulp goed kunnen gebruiken!”- Krista van Melick, afdelingsmanager Samenleving

Jouw nieuwe uitdaging

Je creëert en faciliteert een fijne werkomgeving voor jouw team. Je zorgt dat zij de teugels in handen nemen als het gaat om de ontwikkeling, de borging van beleid en de continue verbetering van de dienstverlening van het CMD. Je zoekt afstemming met diverse interne partijen zoals de inwoners, het college van B&W en andere teams. Ook zoek je actief de samenwerking op binnen het sociaal domein. Ben jij een echte ambassadeur die de verbinding legt met maatschappelijke partners in onze gemeente?! In die samenwerking zien wij de winst, jij ook? 


  • Je geeft richting en stimuleert eigenaarschap door de inhoudelijke verantwoordelijkheden bij het team neer te leggen. Je creëert een veilige omgeving.

  • Je zorgt dat het team een proactieve en verbindende rol inneemt richting anderen.

  • Je denkt ver vooruit en ziet kansen om te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

  • Je stelt samen met je medewerkers teamdoelen vast die je regelmatig met elkaar evalueert.

  • Je bent met je medewerkers in gesprek over de invulling van het werk, een goede energiebalans en persoonlijke ontwikkeling.

  • Strategische personeelsplanning en integrale sturing daarop is een belangrijk onderdeel van je werk.

  • Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen van kaderstellend beleid en je biedt procesmatige ondersteuning hierin.

  • Je bent verantwoordelijk voor de budget- en beleidscyclus en bewaakt de totale budgettering binnen het team.



Voor wie doe je dit?

Het team Inkomen & Toegang (24 collega’s) vormt met de teams Zorg en Jeugd samen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD). Bij het CMD kan iedereen terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Tijdens onze kennismaking leggen we je graag uit wat onze teams precies doen.


Volgens jouw toekomstige team is dit de ideale teammanager

“In deze rol werk je aan ontwikkelopgaven in een mix van net aangenomen en ervaren collega’s. Je gaat aan de slag voor de samenleving en kijkt met het team waar de mogelijkheden liggen om inwoners op weg te helpen met de hulpvraag. In jouw rol sta je in contact met partners in de wijk, werk je veel samen met je collega-teammanagers en denk je altijd vanuit het belang van de inwoner.


Je bent een inspirerend persoon aan wie je een voorbeeld kunt nemen en je durft erop af te gaan. Luisteren vinden we een belangrijke vaardigheid als teammanager. Op strategisch niveau kun je meedenken over vraagstukken binnen en buiten je team. Je hebt oog voor inclusie en je kunt de juiste mensen bij elkaar brengen. Je creëert een fijne omgeving voor je team om in te kunnen groeien en waarin durf tonen comfortabel voelt. Jij nodigt daartoe uit.


Dat je duidelijk bent, blijkt wel uit de kaders die je stelt. Vanuit die duidelijkheid weet jij mensen voor je te winnen en mee te nemen in onze werkwijze: ‘durven en doen’. Je straalt positieve energie uit en je steunt collega’s om zelf durf te tonen.


Verder is het van belang dat je 3 jaar leidinggevende ervaring hebt op hbo-/wo-niveau binnen het sociaal domein (of binnen verwante werkvelden). Ook ervaring in het begeleiden van veranderingstrajecten en organisatieontwikkeling op het gebied van processen/personeel komt goed van pas. 


Het is belangrijk dat wij als organisatie bij jou passen en andersom natuurlijk ook. We kijken uit naar je reactie!” 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten