Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager CLM Sociaal Domein (zzp)

Geplaatst 29 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111983
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 16 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: medio september

Aantal uren week: 36 uur

Deadline sollicitatie: maandag 04-04 10.00 uur

Sollicitatiegesprekken met eindkandidaten: 5-4 15.00-17.30 en 6-4 09.00-12.30 ( bij voorkeur fysiek zullen plaatsvinden).

 

Werken bij gemeente Almere is kiezen voor een baan waarbij je maatschappelijke impact kunt maken en voor een omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn. Je gaat voor de inhoud, die boeiend is door de complexiteit van de omgeving en de belangen die er spelen.

 

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de directe aansturing van ca 23 medewerkers en voor de kwaliteit van de producten, diensten en resultaten van het team CLM en het Subsidiebureau. Belangrijke uitdaging hierbij is de doorontwikkeling van het contract- en leveranciersmanagement gericht op het krijgen van grip binnen het sociaal domein.

Je stuurt op verbinding en samenwerking en continue verbetering van het team in relatie tot de organisatieambities. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en uitvoering van (werk-)processen binnen het team. Je stuurt op het ontwikkelen en uitvoeren van CLM-beleid door medewerkers in hun vakgebied te laten excelleren. Je bent op veel onderwerpen de steun en toeverlaat van de afdelingsmanagers en samen met hem sta je aan de lat om de verbinding met het bestuur en de stad steeds beter te maken.

Ronald | Afdelingsmanager

“Ik zoek een stevige teammanager die een heldere visie heeft op CLM, die affiniteit heeft met het sociaal domein (WMO en Jeugdzorg) en die CLM en binnen de organisatie stevig weet te positioneren. Een manager die goed kan samenwerken met de verschillende spelers binnen de organisatie en die een verbindend leidinggevende is voor zijn of haar team. Het is een team waar veel druk op staat, waar rugsteun en aandacht voor werkdruk belangrijk is en waar vanuit vertrouwen ruimte wordt gegeven en waar nodig wordt bijgestuurd.”

 

Wie ben jij

Je bent zakelijk en gewend om te sturen op proces en resultaat, en weet daarbij een goede balans te vinden tussen mensgerichte en resultaatgerichte aansturing. Je handelt strategisch en weloverwogen, straalt rust uit en bent in staat om situationeel leiding te geven, te inspireren en bij te dragen aan de ontwikkeling van medewerkers.

Je bent een overtuigende manager die mensen mee en zaken voor elkaar krijgt, zowel op basis van expertise als vanwege je hoge gunfactor en daadkracht. Je bent gewend te werken in een proces gestuurde omgeving en werkt nu bij een vergelijkbaar groot bedrijf of complexe organisatie. Je hebt een WO werk- en denkniveau.

Een potentiële kandidaat kan bijvoorbeeld een manager bedrijfsvoering van een zorgaanbieder zijn (Jeugdzorg of bijvoorbeeld een ziekenhuis). Je hebt een bedrijfskundige achtergrond maar bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen in combinatie met enige bedrijfskundige scholing zou ook goed kunnen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten