Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager beleid en advies (zzp)

Geplaatst 2 mei 2023
Project ID: YIS 9132476
Plaats
Voorhout, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 5 mei 2023
Einde: 2 nov. 2023
Tarief
95 - 107 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 mei 2023 14:00

Start en einddatum: z.s.m. tot vaste invulling

Optie tot verlenging: ja

Functieschaal:  12

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Ruimte bij HLTSamen: dat zijn dorpen, polders, wegen en bollenvelden, groen, rood, geel, paars en blauw. Ruimte is ook: economie, cultuurhistorie, monumenten, recreatie, wonen, energie, duurzaamheid en verkeer. En ruimte voor jou! Ruimte om een zichtbare bijdrage te leveren aan een organisatie die zichzelf nog altijd aan het uitvinden is.

Dit ga je doen

De samenwerking tussen Hillegom, Lisse en Teylingen – drie gemeenten in een uitgestrekt, groen gebied – krijgt steeds verder vorm. We krijgen meer en meer grip op de schaalvergroting, kleuren gezamenlijk de rollen in en werken aan zelfbewuste en actief participerende medewerkers. Verandering gaat echter niet vanzelf. Onder leiding van domeinmanager Marcel en samen met je collega teammanager Nora (van Planvorming) en Joost Veldhoven (tweede team B&A) heb je als teammanager Beleid en Advies dus een interessante opdracht: de groei van het team van adviseurs, experts en ondersteuners stimuleren terwijl het werk (stellen van kaders, signaleren van ontwikkelingen en het faciliteren van het ruimtelijk beleid) doorgaat.


Je bent coach en sparringpartner, stimuleert professionele en persoonlijke vakkundigheid en stuurt vooral op resultaat. Tegelijk heb je ook altijd één oog gericht op de omgeving, zie je wat daar allemaal gebeurt en zorg je voor de vertaling daarvan naar beleid. Kortom, je bent een echte sleutelfiguur: naar het team, naar je directe omgeving en naar de 60 km2 waar we met elkaar verantwoordelijk voor zijn.

Je bent verantwoordelijk voor de beleidsmedewerkers economie, recreatie en toerisme, erfgoed en voor de medewerkers van de afdeling grondzaken en vastgoed.

Domein Ruimte, Team Beleid en Advies

Als team behappen we een heel breed takenpakket: economie, recreatie & toerisme, erfgoed, wonen, verkeer, duurzaamheid, milieu, grondzaken & vastgoed. Alles wat te maken heeft met de inrichting en ontwikkeling van onze ruimte dus. We stellen kaders. Adviseren over hoe we ontwikkelingen mogelijk kunnen maken. Zetten hier graag onze schouders onder. Elke dag weer.


Energiek. Enthousiast. Bevlogen. We denken steeds meer in mogelijkheden en kansen. Verbeelden en verbinden is ons credo. Zowel binnen HLTsamen als daarbuiten. Dat is wat ons werk zo aantrekkelijk maakt. Zo boeiend ook.

HLTsamen: Inventief, Krachtig en verbindend

Dat zijn de kernwaarden waar we ons op richten. Ben jij degene die nieuwe inzichten toevoegt, out of de box kan denken en toch ook je omgeving meeneemt in je gedachtegang? Sta je voor en naast je mensen? Weet je op een overtuigende wijze het team te laten groeien? En kun je inhoud en politiek met elkaar verbinden met respect voor elkaars ideeën en meningen?


En vind je het belangrijk om successen met elkaar te vieren?


Functie-eisen:

 heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding

 beschik je over leidinggevende ervaring en uitstekende coachings- en communicatieve vaardigheden

 ben je politiek sensitief en krijg je energie van het werken in een bestuurlijk politieke omgeving

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten