Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager (zzp)

Geplaatst 30 nov. 2022
Project ID: YIS 9124602
Plaats
Venray, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 6 dec. 2022
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 dec. 2022 12:00

Startdatum: 01-12-2022 (zsm)

Duur opdracht: 31-05-2-23

Uren p week: 36 uur

Functieschaal: 12

Tarief: 95-110 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Teammanager gemeente Venray 36 uur per week, 6 maanden met optie tot verlenging

De gemeente is op zoek naar een teammanager als vervanger tijdens verzuim voor het team Kwaliteit voor de periode van november 2022 tot juni 2023. Ook zullen binnen deze invulling een aantal inhoudelijke projecten worden aangestuurd binnen de afdeling Bedrijfsvoering.

 

Team Kwaliteit

Het team Kwaliteit heeft als taak de organisatie te ondersteunen bij het voortdurend verbeteren van processen en dienstverlening. Hierbij staat altijd de (interne) klant centraal. Samen met management en teams hebben we de ambitie om een proces- en klantgerichte organisatie te zijn die daarbij flexibel, efficiënt en lerende is. Verder dragen we ook bij aan een efficiënte manier van inkopen, afhandeling van bezwaarschriften, coördinatie van klachten en overige algemene juridische zaken.

·      We verbinden verschillende teams en processen die output leveren aan het uiteindelijke resultaat.

·      We houden de organisatie ‘scherp’, bijv. door (klant-)onderzoeken en interne controles.

·      We adviseren over verbeteracties en – maatregelen en procesinrichting/-beheersing.

·      We begeleiden management en teams bij het implementeren van processen en verbeteringen.

 

Binnen team kwaliteit werken 12 collega’s aan het verbeteren van de processen, het geven van juridisch- en inkoopadvies en het voeren van het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie.

Coachend, Zakelijk en Resultaatgericht

Voor de gemeente Venray zijn we op zoek naar een ervaren inspirerende en faciliterende manager die met een zakelijke en resultaatgerichte stijl van leidinggeven bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het team en de organisatie. De teammanager stelt duidelijke kaders en zorgt voor maximale ontwikkeling van medewerkers en stuurt daarbij op resultaat. Staat stevig in de schoenen, is overtuigend, omgevingsbewust, ambitieus en ziet samenwerking als vanzelfsprekend. 

Functie informatie

De organisatie van de gemeente Venray kenmerkt zich door teams met zelfstandig werkende professionals. De verantwoordelijkheid wordt laag in de organisatie gelegd. Medewerkers worden aangestuurd op een manier zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen. Belangrijk is dat de teammanager duidelijke kaders aangeeft en daarbij de organisatiedoelen niet uit het oog verliest. We zoeken dus een teammanager met een moderne stijl van leidinggeven. Daar hoort bij dat er op goede wijze gestuurd wordt op het behalen van afgesproken resultaat.

Naast de reguliere taken als manager voor team kwaliteit wordt ook gevraagd uitvoering te geven aan een aantal inhoudelijke opdrachten op het gebied van Bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld de volgende:

·      Opdrachtnemer implementatie verzekeringen. Het implementeren van de taken mbt verzekeringen binnen de organisatie. Het inbedden hiervan en het aantrekken van een coördinator verzekeringen.

·      Opdrachtgever contractmanagement. Het verhelderen en uitvoeren van de opdracht voor het komen tot een ingebed contractmanagement binnen de organisatie.

·      Opdrachtgever Subsidie coördinatie. Het organiseren van de coördinatie op Subsidies binnen de organisatie.

·      Opdrachtnemer en coördinator opdrachten Opdracht Volg Systeem (OVS). Vanuit de organisatie worden verschillende opdrachten uitgevoerd waarvan de voortgang wordt bijgehouden in OVS.

Wat wij vragen

·      HBO/WO werk- en denkniveau.

·      Meerdere jaren leidinggevende en coachende ervaring in een politiek-bestuurlijke context.

·      Managementervaring binnen Bedrijfsvoering

·      Tonen en stimuleren van eigenaarschap.

·      Makkelijk schakelen tussen operationeel-tactisch en strategisch niveau.

·      Een inspirerend, benaderbaar, resultaat- en ontwikkelingsgericht en verbindend leider

·      Humor, tonen van lef, zakelijk, maar ook empathisch zijn.

Algemene Informatie

Venray is een gezellige stad en middelgrote gemeente in Noord-Limburg en ligt op een steenworp afstand van Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven. Sinds 1 januari 2010 vormt Venray een plattelandsgemeente met een stedelijke kern en daaromheen dertien dorpskernen. In de stedelijke kern wonen ongeveer 30.000 mensen. De overige 13.500 inwoners wonen in de dertien dorpen (variërend van 200 tot ruim 2000 inwoners per dorp). Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio.

De gemeente Venray heeft een koers uitgezet waarin flexibiliteit, samenwerking en de vraag van de klant de kernwoorden zijn. Venray heeft nadrukkelijk een eigen ambitie en koers, maar die alleen in samenwerking met vele (externe) partners gerealiseerd kan worden. De gemeente stimuleert de kracht van de samenleving, faciliteert initiatieven en werkt aan zaken waar ze zelf voor aan de lat staan. Deze ambitie heeft ook gevolgen voor de bedrijfsvoering en de manier waarop medewerkers hun werk doen: zelfstandig, met een duidelijk beeld van de klantvraag, gericht op samenwerking én op het behalen van concrete resultaten. Door te werken in kleinere eenheden krijgen de teammanagers ruimte om zich te richten op de ontwikkeling en coaching van de medewerkers. Medewerkers werken aan concrete organisatiedoelen en aan de toekomst van Venray. Maar er is ook volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De organisatie bestaat uit drie afdelingen en één stafafdeling. Elke afdeling wordt geleid door een afdelingsmanager en is onderverdeeld in meerdere teams met teammanagers. Samen vorm je een Afdelings Management Team. Totaal werken er ruim 350 medewerkers bij de gemeente Venray. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten