Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider Balie en Receptie (zzp)

Geplaatst 10 jan. 2022
Project ID: YIS 9107453
Plaats
Dordrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 24 jan. 2022
Einde: 24 jul. 2022
Tarief
0 - 90 €/uur

Sollicitatie deadline: 14-01 10:00

Aantal uren: 32 a 36 uur

Duur: 6 maanden met optie tot verlenging

Schaal 11, Richttarief 90 euro.

Deadline aanleveren kandidaten vrijdag 14 januari om 10:00

Zowel deta als zzp mag aangeboden worden.

Start zsm

 

Wat ga je doen

Je geeft leiding aan een flink team van ruim 30 medewerkers die over 4 locaties werken. Samen zorg je voor excellente dienstverlening aan de balie en receptie. Het continu leren en verbeteren van de dienstverlening hoort daarbij. Je zorgt voor het behalen van de afgesproken doelstellingen en stuurt op de daarbij horende budgetten. De begeleiding van de medewerkers in het team is een belangrijk onderdeel van je werk. Je zorgt voor een prettige en positieve werksfeer en je stimuleert en coacht medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Ook ben je onderdeel van het MT van Dienstverlening Drechtsteden (DD). Als MT zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering van DD. Het meerjarenplan 2020-2024 geeft richting aan onze ambitie in de komende jaren. Als teamleider heb je een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van het team en de organisatie in lijn met deze ambitie.

 

Waar kom je werken

Je werkt samen met gedreven collega's aan het leveren van de beste dienstverlening (telefonisch, aan de balie en digitaal) aan inwoners, ondernemers en instellingen van de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te te realiseren. We zetten fors in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact.

 

Als teamleider geef je leiding aan het team Balie & receptie en maak je deel uit van het managementteam van DD. Het stadskantoor in Dordrecht is je thuisbasis, maar als teamleider ben je ook regelmatig te vinden op de andere 3 locaties in de regio.

 

Functie vereisten:

·      Ruime ervaring en succesvol in integraal leidinggeven (incl. verandermanagement) met een inspirerende en coachende stijl.

·      Ruime ervaring en succesvol met het bedrijfsmatig aansturen van een organisatie-onderdeel met dienstverlening aan inwoners en bedrijven.

·      Afgeronde HBO+/WO opleiding.

 

Je bent een teamspeler en weet anderen mee te nemen naar het gewenste resultaat. Je maakt makkelijk contact en weet snel het vertrouwen te winnen. Je staat stevig in je schoenen en schakelt eenvoudig tussen operatie en strategie. Plannen en organiseren gaat je gemakkelijk af.

 

We streven naar zo veel mogelijk verantwoordelijkheid bij de uitvoerende medewerkers en de locatieverantwoordelijken ondersteunen daarbij. Dat betekent dat je geen inhoudsexpert hoeft te zijn. Gezien de korte periode van deze opdracht is het wel van belang dat je snel leert.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten