Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance talentsourcer (zzp)

Posted Jul 29, 2022
Project ID: YIS 9118557
Location
Helmond , Noord-Brabant
Duration
1 jaar
(Sep 12, 2022 - Aug 31, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 8, 2022 12:00 PM
  • 16 uur per week
  • Tarief: Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring waarbij operationele inzet wordt gewaardeeld in een schaal 8/9 conform cao gemeenten. Voor de combinatie met strategisch advies is inschaling mogelijk uitlopend naar schaal 10.
  • Duur: 1 jaar
  • Start: zo snel mogelijk

 

 

De uitdaging

De huidige en toekomstige krapte op de arbeidsmarkt én de schaalsprong waar de gemeente Helmond voor staat, leiden tot grote uitdagingen en ambities voor het team Recruitment.

 Als Talent searcher zorg je ervoor dat je de juiste kandidaat vindt voor specifieke vacatures. En als sourcer boor je de verschillende online kanalen en netwerken aan om duurzame relaties aan te gaan met potentiële doelgroepen en kandidaten voor de gemeente Helmond, voor nu en in de toekomst. De arbeidsmarkt is uitdagend, het aantrekken van talent wordt een belangrijke pijler binnen recruitment naast het versterken van het werkgeversmerk en de jobmarketing.

 

Taken waar je mee bezig bent:

• Je brengt de arbeidsmarkt in kaart voor specifieke doelgroepen;

• Je vertaalt de vraag naar functiegroepen, maakt doelgroep analyses en komt tot search strategieën;

• Je vindt en bindt potentiële kandidaten (professionals) via online kanalen;

• Je bouwt (mede) aan talentpools en onderhoudt duurzame relaties met potentiële kandidaten;

• Je voert gerichte zoekopdrachten uit voor specifieke vacatures via diverse online platforms en socials;

• Je benadert (bestaande & nieuwe) contacten op een geduldige maar doortastende wijze en weet

• Je draagt passende cv's voor aan de recruiters.

 

Jouw achtergrond en ervaring……

Je bent een ervaren talent sourcer, voor jou hebben LinkedIn en Googlesearch geen geheimen meer. Je bent in staat het werkgeversmerk van gemeente Helmond goed te vertalen en kandidaten te benaderen en overtuigen van het werken voor Helmond, de Stad van de Makers van de Toekomst.

 

Over gemeente Helmond … de Makers van de Toekomst…..

 

De gemeente Helmond bouwt aan grootse en uitdagende opgaven. De stad staat op tal van plekken in de steigers. Zo wordt de woonwijk van de toekomst gebouwd: Brainport Smart District. En met diverse partners wordt ook gewerkt aan een nieuw, bereikbaar stadshart, vol levendigheid. Er wordt gewerkt aan nieuwe bedrijventerreinen (Helmond staan als geen andere stad bekend als MKB-minded), maar ook aan een soortenrijke, duurzame natuur. Bovenal wil men van Helmond een duurzame, energieneutrale en klimaatbestendige stad maken. Waar je gezond kunt wonen, veilig kunt werken en je smart kunt voortbewegen.

 

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn voor de stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Similar projects

+ Search all projects