Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch projectmanager interne huisvesting (8 uur, zzp)

Posted Jun 30, 2023
Project ID: YIS 9136013
Location
Boxtel, Hybrid
Timeline:
2 years , 5 months
Starts: Aug 1, 2023
Ends: Dec 31, 2025
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
80 - 92 €/hr
Application Deadline: Jul 21, 2023 12:00 PM

Startdatum augustus/september (ivm vakantie inhurend manager worden profielen pas beoordeeld na 24 juli)

Project voor 2.5 jaar naar inschatting

Aantal uren afhankelijk van fase project, mogelijke afbouw na verloop van tijd

Schaal 11, richttarief 92,00


We zijn opzoek naar een strategisch projectmanager die ons de komende jaren gaat helpen om een groot aantal interne huisvestingswensen van idee tot uitvoering te brengen. De inschatting van de doorlooptijd van de opdracht is ongeveer 2 ½ jaar en inschatting van totaal aantal uren ergens tussen 1000-1200 uren. De inzet van de uren zal flexibel zijn en zich aanpassen aan de gevraagde inzet passende bij de fase van het project.


PROJECTMANAGER INTERNE HUISVESTING

Ben jij dé specialist en strategisch adviseur op het gebied van huisvesting en inrichting die er voor zorgt dat interne huisvestingsvraagstukken van MijnGemeenteDichtbij worden gecoördineerd, begeleid en tot een goed resultaat worden gebracht voor onze ruim 450 collega’s en andere gebruikers? Die daarbij effectief de samenwerking organiseert en benut met stakeholders, gebruikers en externe partners? Dan hebben wij voor jou een mooie uitdaging!

Wat kom jij waarmaken voor MijnGemeenteDichtbij?

Als strategisch projectmanager interne huisvesting zorg jij ervoor, dat de huisvesting blijft voldoen aan de verwachtingen van gebruikers én stakeholders. Jij zorgt ervoor dat de wensen op het gebied van huisvesting van idee tot uitvoering worden gebracht, daarbij werk je nauw samen met een architectenbureau en stakeholders binnen MijnGemeenteDichtbij. Je zorgt voor een helder projectplan met beschrijving van de opdracht, taken en verantwoordelijkheden, middelen en budget, capaciteit en doorlooptijd. Je bent de komende jaren het aanspreekpunt voor het management en het bestuur als het gaat om de interne huisvesting. Je weet de verschillende belangen te achterhalen en te doorgronden, om zo tot de gemene deler te komen en hiervoor draagvlak te verkrijgen. Deze vertaal je vervolgens naar concrete huisvestingsoplossingen en je geeft leiding aan het project. Je geeft, gevraagd en ongevraagd, advies op vraagstukken en over projecten op het gebied van huisvesting.

Hoe maak jij het waar?

  • Je hebt HBO/WO werk en denkniveau, bijvoorbeeld richting bedrijfskunde of bestuurskunde;

  • Je hebt ervaring met het oplossen van complexe huisvestingvraagstukken; dit houdt in dat je in staat bent de vraagstukken te vertalen naar oplossingen deze integraal te implementeren, om zo tot een optimale huisvestingssituatie te komen;

  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met huisvesting gerelateerde contracten;

  • Je creëert draagvlak door goed te luisteren, de verschillende belangen te respecteren en te erkennen en deze te vertalen naar een gemeenschappelijk belang. Zo zorg je voor wederzijds begrip en verbinding;

  • Je bent in staat om snel en effectief te schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;

  • Je bent je bewust van je interne en externe omgeving en dit zien we terug in de wijze waarop je integraal samenwerkt en in de wijze waarop je de interne én externe ontwikkelingen door vertaalt in jouw advies en project.

Wij bieden

Hard werken, hard lachen en vooral ook samen! Dat is wat we je bieden bij MijnGemeenteDichtbij. Samen dingen doen, die er écht toe doen. Wij geloven in jouw kennis, kunde en authentieke manier, iets waar we natuurlijk graag iets tegenover zetten

Similar projects

+ Search all projects