Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch adviseur - organisatie ontwikkeling - projectleiding (zzp)

Posted Jul 6, 2022
Project ID: YIS000773
Location
Heeze , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Jul 28, 2022 - Nov 1, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
72 - 82 €/hr
Application Deadline: Jul 22, 2022 12:00 PM

Start zsm

Duur: tot 10 oktober

Motivatie: Graag een goede persoonlijke motivatie of toelichting maken op jouw CV voor deze opdracht. Waarom zou de gemeente met jou in gesprek gaan? 

 

 

Jouw baan in een notendop

-       Passie voor strategie en willen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

-       Werken in een open, gedreven en integere organisatie die steeds in beweging is en waar jij ruimte krijgt om strategisch in te adviseren.

- direct advies aan de gemeente-secretaris.

 

 

Dit ga je doen

Als adviseur van de gemeentesecretaris, het MT en het bestuur houd je je op strategisch en tactisch niveau bezig met de opgaven en ontwikkelingen voor de gemeente Heeze-Leende.

-       Je levert een belangrijke bijdrage aan de strategische ontwikkeling van de organisatie.

-       Je bent een (bestuurlijke) sparringpartner als het gaat om strategische koers en toekomst van de gemeente Heeze-Leende.

-       Je richt je vooral op integrale vraagstukken en hebt een coördinerende rol m.b.t. samenwerkingsverbanden.

-       Je bent projectleider van het grootste evenement, “De Brabantse Dag”, in de gemeente Heeze-Leende.       

 

Hier kom je te werken

Heeze-Leende is een kleine, vooruitstrevende, groene gemeente. Samen met inwoners, bedrijven, verenigingen en partners gaan we voor een duurzaam leefbare samenleving. Ons uitgangspunt? “Ja, tenzij”. We willen dingen mogelijk maken voor de mensen die hier wonen en werken en voor de vele toeristen die ons jaarlijks bezoeken. En voor onze collega’s willen we een moderne en toegankelijke werkgever zijn. 

De deuren staan altijd voor je open. Werken bij gemeente Heeze-Leende betekent werken binnen een informele organisatie, met grote ambities en de drive om ervoor te gaan. 

 

Jouw positie

Je wordt rechtstreeks aangestuurd door de gemeentesecretaris. Samen met de concern controller ben je een belangrijke adviseur voor het MT, bestuur en gemeentesecretaris. Hiervoor werk je samen met collega’s uit de gemeente Heeze-Leende, in de subregio A2 en regionaal. 

Omdat de lijnen kort zijn, ken jij snel de hele organisatie. Je komt terecht in een organisatie met betrokken en loyale collega’s die weten wanneer er hard gewerkt moet worden, maar ook tijd maken voor elkaar. 

 

Wat breng je mee?

-       Je hebt een HBO+-/academisch denkniveau.

-       Je weet met enthousiasme en overtuigingskracht adviezen te geven.

-       Je bent een gedreven, resultaatgerichte en doortastende persoon met een proactieve houding.

-       Je bent in staat om met enige afstand te kijken wat er speelt en daarop tactisch en/of strategisch te adviseren.

-       Je bent flexibel in het oppakken van vraagstukken en je kan en wil afwisselen in onderwerpen en bijbehorende werkzaamheden.

-       Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit en bent communicatief als schriftelijk vaardig.

-       Je bent open, gericht op samenwerking en verbinding met onze inwoners, interne en externe partners.

-       Je denkt in hoofdlijnen en kan snel schakelen om verbanden te leggen.

-       Je bent in staat de verbinding te creëren tussen bestuur, organisatie, belangrijke stakeholders en stimuleert het samenspel en de verbinding tussen deze partijen.  

Similar projects

+ Search all projects