Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior klantmanager (leefgeld Oekraïne) (zzp)

Geplaatst 14 dec. 2022
Project ID: YIS 9125529
Plaats
Ridderkerk, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 dec. 2022 16:00

Startdatum (gewenst)? 2 januari 2023. 

Startdatum (uiterlijk)? 15 januari 2023. 

Einddatum? 30 juni 2023.

Optie tot verlenging? Ja. 

Min/max aantal uur per week? Minimaal 30 uur per week, maximaal 32 uur per week. 

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee. 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, in overleg (50-50). 

Tariefstelling: Schaal CAR UWO? 9. 

Richtlijn uurtarief? Max € 70,00. 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2 jaar.


Je gaat aan de slag met de coördinatie en uitvoering van het project Leefgeld Oekraïne in een team van 3 personen. Je bent binnen de BAR-organisatie eerste aanspreekpunt hiervoor. Wanneer het werkaanbod op het gebied van Leefgeld Oekraïne minder is dan ingeschat, word je ook ingezet op regulier werk binnen Poort en/of Inkomen. Dan ga je aan de slag met het afhandelen van aanvragen levensonderhoud Participatiewet en IOAW, of met het project Energietoeslag.

Deze functie vraagt dat je zeer goed op de hoogte bent van de Participatiewet en de Algemene Wet Bestuursrecht, dat je veel mensenkennis hebt, een talent hebt om te organiseren en samen te werken. De BAR-Organisatie vindt het belangrijk dat de klant achter het dossier altijd op de eerste plaats staat. Je bent dus in staat om te individualiseren en bent goed op de hoogte van alle mogelijkheden. Werken als klantmanager Poort is nooit saai. Je beoordeelt en analyseert binnengekomen aanvragen en documenten, je voert gesprekken met de klanten over hun aanvraag en je geeft informatie, ook stel je rapportages en beschikkingen op.


Wat vragen we van je?

·        Je hebt HBO werk/denkniveau;

·        Je hebt ruime ervaring in het screenen en afhandelen van aanvragen levensonderhoud (Participatiewet), IOAW en bijzondere bijstand. Je weet alles van voorliggende voorzieningen en recht op bijstand in het kader van de Participatie Wet. Ook ben je goed op de hoogte van de Algemene Wet Bestuursrecht.

·        Je bent allround en kunt over het meeste wel meepraten; of het nu gaat om het toepassen van de kostendelersnorm, het vaststellen van vermogen, het verrekenen van inkomen etc.

·        Je kunt goed overweg met de klanten in onze doelgroep. Hiertoe behoren ook jongeren en statushouders.

·        Je hebt ervaring met uitkeringssystemen, onder andere Suite, Suwinet, Schulinck;

·        Je bent juridisch onderlegd, je werkt vanuit vertrouwen maar herkent tevens signalen van fraude;

·        Je bent klant-  en resultaatgericht;

·        Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord én geschrift;

·        Je werkt zelfstandig maar zoekt ook het contact met collega’s. Binnen je eigen team maar ook daarbuiten. Het bundelen van krachten zorgt immers voor betere resultaten.

·        Binnen je team of samen met andere teams probeer je steeds de kwaliteit van de dienstverlening en interne processen te verbeteren;

·        En last but not least, je bent een enthousiaste, meedenkende en gezellige collega. Je durft je uit te spreken en collegialiteit vind jij vanzelfsprekend! 

Vacaturenaam: Senior Klantmanager (Leefgeld Oekraïne).

  

Vacature

Must haves (knockouts)?

·        Ervaren klantmanager;

·        Ervaring met Suite;

·        Zelfstandig kunnen werken;

·        Stressbestendig;

·        Teamplayer. 


Pre's?

·        Kennis/ervaring met leefgeld Oekraïne. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten